[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dolly
Forum Index » Profile for Dolly » Messages posted by Dolly
saryi wrote: Daca nu...care ar fi conditiile optime pentru salamandre? Orice informatie mi-ar fi de folos.

Sa fie lasate libere in natura.
lupul-sur wrote: NU cresc scalari deci sunt profan in aceasta privita( si in multe altele). Dar Scalari in 130 litri? Mama de ce vrei sa ma sperii? Va trebuii sa pui mai multe exemplare in acvariu ca ei sa isi formeze perechile iar in 130 litri , poate ma insel dar mai mult de o pereche adulta nu vad cum.

Tu citesti topicul de la inceput pina la sfirsit inainte de a da un raspuns? Unde a pomenit de scalari? A spus destul de clar ca il intereseaza Barbus tetrazona, care nu-s acelasi lucru cu scalarii.
LooSeR wrote:Am un acvariu de 130L (aprox ) 70lungime 40latime 45inaltime

Ce pesti / plante pentru pesti / substrat - recomandati ?
Ma gandeam la Barbus tetrazona. cam cati as putea pune daca sunt ok .. ce plante recomandati pentru ele substrat etc .. Tot tacamul

Uite un articol care te va ajuta Barbus tetrazona.
Vai!!!! Pacat de munca voastra.
Sa stii ca betta nu sunt chiar asa de mincacios. Al meu maninca hrana variata, nu multa, dar tot baga ceva in gurita.
ghiras wrote:renunt la pomaceea!!!

chiar nu e nimeni interesat?

Poti sa-l dai si gratis. Nu ai bagat de seama ca nu prea mai au cautare?

Eu iti doresc succes!
Citeste mai intii despre Acvariu olandez. Cit despre pesti, uita de xipho, gurami, etc ca nu ai unde sa-i pui. Mai bine o gasca de neoni care ar da super bine.
Te rog nu mai scrie cu majuscule. E ca si cum ai tipa.
Razvan M wrote:Aha ... si totusi cica apa e buna, ph-ul cica e bun, duritatea e cat de cat slaba.. apa e curata.. filtru bun ....

Dar valorile nu le dai? Treaba asta asta cu "cica" merge la prognoza meteo...
alina_g wrote:Treptat trebuie sa ajungi la 28-29 de grade. Schimburi partiale de apa in fiecare zi.

...si aerare la greu, normal...

edited by koala :

... sper ca toata lumea stie si tine cont de faptul ca apa, cu cat e mai calda, cu atat este mai saraca in oxigen dizolvat ... deci, orice crestere de temperatura [ in scop terapeutic ] trebuie OBLIGATORIU insotita si de o marire corespunzatoare a debitului de aer ...
Pot sa va rog si eu ceva?

1. Nu mai insistati cu rugamintile de genul "chiar nu are nimeni', " chiar nu vrea nimeni", etc. pentru ca nu isi au rostul. Cine are, vrea, poate si citeste postul respectiv, poate discuta pe PM cu cel interesat.

2.@ Havidas - dar Search stii sa dai?
Ia priveste minunatie aici. Si acesta este doar un exemplu...
LooSeR wrote:Dolly ! te referi la sare de muraturi ! ne iodata !

Da' de unde! ma refeream la sarea de masa.

Normal ca la sare neiodata, dar si cea de muraturi e buna.

Cred ca s-a discutat suficient pe forum despre acest subiect...Cine are rabdare, citeste si invata. Cine nu, asta e.....
cata01 wrote:Stie cineva cum arata un peste care e pe moarte din cauza batranetii?
Am impresia ca asta i s-a intamplat unuia din carasii mei, dar nu-s sigur.
Aveam pestele respectiv de aproximativ 5 ani si nu a prezentat nici un .

Carasii pot atinge chiar si virsta de 10 ani in acvarii bine intretinute.
Alte simptome mai prezinta? Ca de ex inot dezordonat, rotiri, lipsa poftei de mincare, sta mai mult pe fund si face eforturi sa se ridice?
Incearca sa-i pui o lingura de sare la litru apa intr-un bazin de carantina, Sera batopur direct pastile si metronidazol. Mareste aerarea la maxim.Reteteta o gasesti pa forum.
Poate tu vei avea mai mult noroc decit mine, care nu am reusit sa-l salvez.

Bafta! :-)
Si eu la fel...daca asta va cconsoleaza cu ceva... Azi erau bine merici in carantina,iar diminetile cu burtile in sus...Ce resusciare sa le mai fac????
Sandu wrote:]Astept o scuza ceva...macar asa ca da bine la impresia artistica.[/b]

Mai bine ai astepta sa vina vara... Ca scuze pe forumul asta eu n-am prea vazut...de multumiri, numai zic nimic...
johnny6600 wrote:Da-i doua palme vecinului tau si trezeste-l la realitate.O broasca are nevoie de un acva-terariu nu de un recipient cu 2 plame de apa.

Da-i si din partea mea vreo doua!! Poate se trezeste la realitate. Desi presupun ca intr-o oarecare parte nu e greseala lui, ci a vinzatorilor care comercialaizeaza animale de acest gen. smilie
sibu wrote:multumesc ... am sa incerc ... comportamentul se mentine pana cand cresc foarte mari ... 2-3 cm...am incercat si cu niste antibiotice... inca mai urmaresc comportamentul

Ce antibiotice?
tai_pan wrote:La pretul unui acvariul de 100l as lua altul, l-as pune la ciclat si cand ar fi gata as muta pestii dintr-unul in celalalt.
Sfatul meu este sa-l inlocuiesti iar deranjul si efortul pentru operatiunea .
RaresLuc wrote:I-mi cer scuze pentru offtopic dar de ce nu ies puii din ouale de neritine?

Citeste si tu articolul despre neritine si poate vei intelege de ce.

Forum Index » Profile for Dolly » Messages posted by Dolly
Go to: