| Message |
|
|
|
Jbl 1902 e ok pentru bazinul tau. Personal, as opta pentru 2 filtre, iar ehem 3 e o completare buna.
|
 |
|
|
|
Si eu am vrut, la un moment sa pun in sump. Dar dupa mine, nu aveam un flow suficient sa le miste, asa ca am renuntat.
|
 |
|
|
|
Eu as merge si pe osram fluora T8 de la marbotrade, combinat cu osram 865.e mai jos la bani.
|
 |
|
|
|
Vand bucephalandre. Detalii in privat sau whatsapp 0729964418.
|
 |
|
|
Napadite-ar melcii  ). Astept cu nerabdare sa vad ce treaba fac.
|
 |
|
|
|
Daca ajungi sa le dai separat, fa un pret in privat pe canistre.
|
 |
|
|
|
Referitor la icre, depinde daca vrei alti pesti. In acvariul comun nu vei vedea pui. Daca totusi vrei neaparat, icrele se scot, cu ajutorul unui card, intr-un recipient cu apa din bazin, se pun intr-un eclozator sau un acvariu mic cu o pompa de aer. Personal, i am crescut doar intr-un pahar, cu schimburi dese de apa de mai multe ori pe zi,greu, de aceea nu recomand asta.
|
 |
|
|
|
Pestii tai par a fi melanotaenia praecox, pestele curcubeu. Icrele sunt de corydoras.
|
 |
|
|
|
La inceputul saptamanii viitoare scot o cantitate mai mare de bucephaladre la vanzare. Daca e cineva interesat, ma poate contacta in pm sau la nr 0729964418. Sunt de la green, teia, purple, blue, chiar si vreo 1-2 ghost 2011-2012. Nu le mai stiu sa le deosebesc dupa nume pe toate.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit!
|
 |
|
|
Ca sa nu mai deschid alt topic, intreb aici. A folosit cineva dennerle aquarium starter rapid 200ml, se lauda ca stabilizeaza acvariul intr-o saptamana. Are 2 sticlute, una cu bacterii iar cealalta cu mancare pentru bacterii. Ceva teste dupa folosirea lor? Poate face dl trist o startare la bazinul cu bucephalandre  .
|
 |
|
|
|
La cati pesti ai acolo, nu te vad bine. Se va acumula detitrus la radacina plantelor, fara o mentenanta corecta minim la saptamana, o sa te umpli de alge, dar e posibil sa afecteze si pestii. Poate mai reduci stocul.
|
 |
|
|
|
Salut. Depinde mult de cantitatea de plante, ca sa ne pronuntam. Depinde si de unde ai luat plante, sa ne facem o idee. Momentan, pe nevazute, eu as aprinde pentru o perioada de 5 ore pentru inceput ambele lumini. Fertilizare, la fel, in functie de cate plante ai. Oricum, mergi sub ce e indicat pentru o perioada. 10 ore e prea mult, cresti treptat cum a zis Alin, dar nu mai mult de 7,8 ore.
Hai cu ceva poze, sa ne lamurim.
|
 |
|
|
Pune linkurile, sa avem si noi de lucru  .
|
 |
|
|
|
Indiferent de rezultatul testelor, vei face schimb de apa si incepi urmatorul tratament cat mai repede. Tratamentul il faci conform instructiunulor date de producator. Dupa urmeaza schimburile de apa, bacterii, vitamine, mentenanta corecta cu aspirat de substrat. Abia cand il pui pe picioare, te apuci de teste. Intre timp, poti sa il tii stabil cu ceva Seachem stability.
|
 |
|
|
|
Pentru ce sa faca teste de apa acum, pestii sunt bolnavi. Acum se trateaza,se fac schimburi de apa pentru o apa cât mai curata, mentenanta des.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit. Fa un jurnal, sa dezbatem acolo diferite aspecte.
|
 |
|
|
|
Daca era gris, pana acum erau plini, decese etc. Mie tot paraziti imi par, dar e posibil si ceva bacteriologic. Tratament faci ce gasesti in zona ta, pe specificul bolii.
|
 |
|
|
|
Salutare. Caut pentru cineva, un stand, are totul dar nu isi permite si stand. Daca aveti ceva, ne auzim la telefon 0729964418 sau pm.
|
 |
|
|
|
Cauta poze pe google, pe jbl hospital, sa iti faci o idee. Se pot trata, sunt medicamente pentru asa ceva.
|
 |
|
|