Vand 1 caras telescopic negru si 5 carasi coada voal foarte frumosi .... 3 lei bucata sau schimb cu plante sau neoni/sanitari/guppy .As vrea sa scap de carasi,nu vreau sa ii chinui. Valabil doar in Petrosani [daca este cineva ]
As avea si eu o intrebare .. ciclarea o pot face fara termometru ? .. am primit acuma cateva zile un acvariu de aprox 60l si as vrea sa-l ciclez .. dar nu am numai 1 termometru acela fiind in acvariul deja ciclat..
Dar neoni cu xipho nu se inteleg? ... Tetra am vazut ca se alearga unu pe altu prin acvariu.Tetra as vrea sa-i dau,dar nu am la cine,iar la petshop nu stiu daca ii primeste. Xipho as vrea sa-i pastrez ... sunt tare frumosi chiar daca as vrea sa-i dau mama ar face crize la mine ca sunt preferatii ei
Am uitat sa mai adaug ca mai am si 1 neon ... micut .. l-am primit de la un prieten de-al meu ... este foarte jucaus .. dar am inteles ca trebuie sa ii mai cumpar vreo 5-6 ,,fratiori" pt ca sunt pesti de card.
Ok ... Multumesc de raspuns As cumpara si Ceratopteris dar din pacate nu prea se gaseste pe aici numai egaria densa..cabomba caroliana si ceva echinodorus .
Salutare tuturor .. imi puteti identifica si mie planta aceasta va rog? Si daca se poate sa imi spuneti daca este buna pt un incepator ca mine .
...
Planta aceasta am cumparat-o acum 2 saptamani ... cred ca o duce destul de bine... Imi pare rau ca pozele sunt de proasta calitate..[facute cu telefonul.Imi cumpar zilele acestea aparat digital]
Multumesc Anticipat