[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Betta.X
Forum Index » Profile for Betta.X » Messages posted by Betta.X
Tocmai azi dimineata mi-a dat un coleg un neon mic... are 1 cm ... a avut mai multi dar cica i-a mancat gurami .Mi-a fost mila sa nu-l iau cand l-am vazut mic si pricajit :-) .Intrebarea mea este : pot sa ciclez acvariul cu neonul acela mic inauntru?...
Bun...cu lumina am lamurit ... Mai am o intrebare.. am pus gasit o radacina de copac acum cateva zile in curtea casei .. si am decis s-o bag in acvariu.Am fiert-o de vreo 3-4 ori... pana nu nu or mai iesit nici bule .. nici tanin din ea.De atunci o tin in apa...apa este foarte curata...[cred ca a iesit tot taninul din radacina] dar am o singura problema ... nu se scufunda.. tot pluteste . Ce as putea face sa nu mai pluteasca? Credeti ca a iesit tot taninul din el ? Multumesc
Si un corp de neon de 18w .. cam cat m-ar costa? ...Scuze ca am pus 2 posturi unu dupa altul .. dar lipseste butonul Edit...
Apropo,pentru acvariul meu .. de 60l, cam cati watt mi-ar trebui? ajung 32w? daca cumpar maine un neon de 18w de care mi-a recomandat alber?
nu-s suparat chiar deloc .. doar ca regret ca l-am luat degeaba.Maine am sa ma duc sa colind toate magazinele sa caut neon cu 8 la inceput .. mersi de sfat alber ..
pai de ce Mosu ? .. nu are destul lumen ?
Am fost azi la magazin ... am cumparat un neon de 18w philips tld-765, are 1050 lumen.Mai am un neon de 14w ...[nu stiu cat lumen are] si vreau sa-l pun si pe cel de 18w.In total 32w ... ajung la acvariul meu ?
Apropo Dolly am 2 ,,smocuri" de vreo 5 fire de egeria densa :-).Maine mai urmeaza sa cumpar cateva daca mai are .Daca a primit cabomba caroliana cumpar dinacelea :-) .
Nu are rost sa va certati din motive ,,stupide",parerea mea ..
Da .. stiu Sesmar .. si eu am plante vii dar am postat asta pentru cei care au plante artificiale
aa .. da .. scuza-ma
O noua metoda de infrumusetare a acvariului . Aveti nevoie de : putin silicon transparent,roci...stanci,pietre,si o planta artificiala.
1 Prima oara .. puneti niste roci,stanci,bolovani .. la fiert [ sa scapati de bacterii..mizerie] image
2 Lipiti 2 roci una de alta cu silicon iar in silicon puneti planta artificiala.image
3 Lasati la uscat siliconul iar dupa 24h il puteti pune in acvariu.image
Corect
Ok,mersi pentru toate sfaturile tale Dolly sa-ti dea Dumnezeu sanatate
pai si sa pun 6 - 6 ?
Hmm .. cred ca am sa pun 5 neoni si 5 tetra
Cam cati neoni as putea sa bag? eu mam gandit la 6 neoni si 5 tetra negru [Gymnocorymbus ternetzi]. E ok?
Sper sa imi poata trimite cineva
Ce zici de Gymnocorymbus ternetzi ... se inteleg cu neonii ?
Mersi,deci la ideea cu tetrazona renunt ... raman la neoni ... si ceva specie tot mica

Forum Index » Profile for Betta.X » Messages posted by Betta.X
Go to: