[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Incepator :)  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

Salutare tuturor .. imi puteti identifica si mie planta aceasta va rog? Si daca se poate sa imi spuneti daca este buna pt un incepator ca mine .

image

image ...
Planta aceasta am cumparat-o acum 2 saptamani ... cred ca o duce destul de bine... Imi pare rau ca pozele sunt de proasta calitate..[facute cu telefonul.Imi cumpar zilele acestea aparat digital]
Multumesc Anticipat
[Email]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

http://www.aquahobby.com/garden/e_egeria.php ?
[WWW]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Da, este Egeria densa. Si pentu ciclarea acvariului, mai poti folosi si Ceratopteris - Ceratopteris thalictroides.

Daca mai ai intrebari, nu ezita sa le pui. Decit sa faci o greseala, mai bine intrebi inainte. Indiferent ca acestea se refera la plante, pesti, acvariu sau echipamentele necesare! Se va gasi intotdeauna cineva care sa-ti raspunda! :-)
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

Ok ... Multumesc de raspuns As cumpara si Ceratopteris dar din pacate nu prea se gaseste pe aici numai egaria densa..cabomba caroliana si ceva echinodorus .
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Betta.X wrote:Ok ... Multumesc de raspuns As cumpara si Ceratopteris dar din pacate nu prea se gaseste pe aici numai egaria densa..cabomba caroliana si ceva echinodorus .

Ce capacitate are acvariul tau? Presupun daca ai numai un betta, nu e prea mare si nu mai are loc si un Echinodorus...dar poate ma insel! :-)

Dar poti face o comanda la un magazin on-line! Marfa ajunge de obicei in bune conditii si iti mai poti face comanda si ceva fertilizanti mult mai buni decit se gasesc prin magazine.
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

Pai acvariul este de 70L brut si cu tot cu pietris si nisip are 65L [este home-made :-) .Am toate echipamentele necesare].Am in el 4 tetra si 4 xipho.
[Email]
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

Am uitat sa mai adaug ca mai am si 1 neon ... micut .. l-am primit de la un prieten de-al meu ... este foarte jucaus .. dar am inteles ca trebuie sa ii mai cumpar vreo 5-6 ,,fratiori" pt ca sunt pesti de card.
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Betta.X wrote:Am uitat sa mai adaug ca mai am si 1 neon ... micut .. l-am primit de la un prieten de-al meu ... este foarte jucaus .. dar am inteles ca trebuie sa ii mai cumpar vreo 5-6 ,,fratiori" pentru ca sunt pesti de card.

Prea multi pesti si nu sunt deloc compatibili. Acvariul nu este foarte mare, asa ca mai bine ai opta pt 6 neoni si atit. Si va avea loc si un Echinodorus in el.

Acum, eu ti-am dat un sfat. Daca vrei sa-l urmezi bine, daca nu la fel.
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

Dar neoni cu xipho nu se inteleg? ... Tetra am vazut ca se alearga unu pe altu prin acvariu.Tetra as vrea sa-i dau,dar nu am la cine,iar la petshop nu stiu daca ii primeste. Xipho as vrea sa-i pastrez ... sunt tare frumosi chiar daca as vrea sa-i dau mama ar face crize la mine ca sunt preferatii ei
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: