[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ciclare  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

As avea si eu o intrebare .. ciclarea o pot face fara termometru ? .. am primit acuma cateva zile un acvariu de aprox 60l si as vrea sa-l ciclez .. dar nu am numai 1 termometru acela fiind in acvariul deja ciclat..
[Email]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

fara termometru sau fara incalzitor ? ce anume ai vrut sa zici ?

fara termometru normal ca poti, ca e suficient sa il scoti din primul acvariu si sa masori 2 minute temperatura si gata dupa aia il pui la loc, sau sa nu o masori deloc, daca crezi ca are o temperatura buna.

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Poti fara termometru . Chiar si fara incalzitor, numa' sa n-ai pesti in acvariu .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

fara incalzitor scuzati-ma ... is cam aiurit azi . Multumesc celor care mi-au raspuns .. La multi ani si multa sanatate !
[Email]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

temperatura crescuta ajuta ciclarea, dar se poate si fara, dar evident nu poti pune pesti mai ales acum, fara incalzitor.

La multi ani 2009 !

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: