| Message |
|
|
|
Si-a revenit dar cred ca o sa il dau ca a inceput sa rontaie gazonul si nu prea imi place.
|
 |
|
|
|
Cu siguranta o sa isi revina.Bineinteles daca ii oferi conditii adica mancare vie,congelata sau speciala pentru betta o sa aiba o culoare si o coada de invidiat .Am o femela cumparata pui si acum este matura si este un turqoise mai inchis.O sa ii cumpar si un mascul sa nu se plictiseasca.
|
 |
|
|
|
Cum a spus si LUPmic dai moly si iti iei un betta daca doresti.Eu am un betta care se intelege super bine cu neoni.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit.Ape limpezi.
|
 |
|
|
|
Nu dar o sa fie mai stresata la inceput dar se acomodeaza.Mai bine o bagi decat sa-ti fete in acvariu.Si eu nu am bagat-o la timp in fatatoare si a fatat in acvariu.Unii pui au fost trasi de filtru alti au fost mancati dar am salvat 10.
|
 |
|
|
|
Da este gestanta cam in aproximativ o saptamana ar trebui sa fete.Pune-o intr-u loc mai intunecat si o sa apara si prichineii.
d
Nu era nevoie se deschizi un alt topic pentru problema ta.
O sa aiba grija moderatorii.
|
 |
|
|
|
Ce nu imi place mie este acel pitris de rau .Plantele sunt frumoase dar vad ca substrat fertil nu ai.Poti sa mai pui neoni dar sa fie minim 6.Guppy daca vrei sa pui te sfatuiesc sa cumperi masculi ca daca iti cumperi femele o sa iti umple acvariul.Eu mi-am luat o femela si a fatat de 3 ori pana acum.
|
 |
|
|
|
Ludvigia grandulosa parca seamana mai mult.
|
 |
|
|
|
Deci ar fi bine daca le tund varfurile?
|
 |
|
|
|
Mie nu imi este de tunsoare,eu vreau sa se intinda nu sa se inalte.Mi-au mai spus cateva persoane ca este de vina lumina(nu este speciala pentru plante).Vreau sa schimb lumina cu niste neoane speciale dar ce fac cu firele inalte? ca eu vreau sa se intinda si ele fara sa le tai.
|
 |
|
|
|
Din cate am vazut eu pe net seamana cu weeping moss.Acum nu bag mana in foc dar seamana.
|
 |
|
|
Aici am niste poze si un video facute acum o saptamana http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/14381.page#126686.Nu se vede prea bine dar ca sa-ti faci o idee.
|
 |
|
|
|
Am lasat 20 de minute acvariul fara capac si melcul de pomaceea a luat-o la pas.L-am gasit pe covor mai inchis la culoare si mai mic.L-am pus in apa sa vad ce se intampla dar nu mai iese.O fi murit?
|
 |
|
|
|
Din ceea ce se observa in poza sunt spatii fara nisip.Ai putea sa cumperi de la JBL Aquabasis.Petru plante de gazon ai la alegere Hemianthus Cuba,Glossostingma E. sau Marilea Hirsuta.Pentru CO2 o bomba te-am putea ajuta pentru inceput.
|
 |
|
|
|
PLnte care nu au nevoie de substrat sunt dar lumina este necesara.Pt plante mai putin pretentiase macar acea cantitate de lumina sa fie de calitate.
|
 |
|
|
|
Salut si sa ai ape limpezi!
Poti sa ne spui cate ceva despre acvariul tau si echipamentele lui?
|
 |
|
|
|
Firele mele de glossostigma au crescut si au cam 5-6 cm inaltime si nu situ daca este timpul sa o tund.Nu arata prea bine dar are in varf frunze mai mici (muguri) si nu vreau sa-i deranjez poate nu mai cresc.Daca trebuie o tunsoare ce ar trebuii sa fac cu varfurile tunse?Sa le arunc,sa le plantez sau sa le las la suprafata apei pana formeaza radacina?
Cred ca este o intrebare stupida dar nu vreau sa fac vreo prostie.
|
 |
|
|
|
Cam ce lungime are un neon de 18w.Eu prefer sa pun neoane.Ce imi recomanzi?
Off :Ce dezavantaje are un capac pentru acvariu facut din lambriuri interiare de lemn?
|
 |
|
|
|
M-am hotarat sa-mi fac un capac pentru acvariu si momentan am la dispozitie 2 m de lambriu din lemn pentru interior.Daca il folosesc s-ar putea sa se ude sau care sunt avantaje si dezacantaje?
|
 |
|
|
|
Acvariu cu dimensiunile 45Lx27hx24l com 30 l.O sa iau un neon osram flora de 18 w si unul osram daylight tot de 18 w.
|
 |
|
|