| Message |
|
|
|
Vad ca ai si un melc banuiesc ca ar putea sa fie de la el dar nu prea sunt sigur.Cate perechi de pesti ai si care sunt?
|
 |
|
|
|
Mai ai mult de lucru dar pentru inceput arata bine.Umple acvariul cu apa pana unde incepe banda ce autocolant ca se vede urat cu stropi/mizerie sau ce o fi acolo.
|
 |
|
|
|
Detalii....-borcan:cati litrii???
-filtru:pauza
-mancare:pauza
Din ceea ce ai scris acolo nu prea am ce sa zic.
Detaliaza si pe urma poate are cineva idee.
|
 |
|
|
|
Cumpar 3-4 tufe de Pogostemon helferi si orice tip de moss mai putin jawa.Daca aveti willow moss sau Christmas moss este foarte bine.
|
 |
|
|
|
Cumpar riccia fluitans pentru un perete .Cine poate sa-mi ofere pe pm.
|
 |
|
|
|
Am cam 20 de guppy si vreau sa ii schimb pe plante sau pe neoni.
Cine e interesat aici sau pe pm.
|
 |
|
|
|
La un acvariu de 120 L cred ca este mai indicat 2 bule pe secunda decat o bula la 2 secunde(acum depinde de presiunea pe care o ai in sticla si de cantitatile de zahar,drojdie etc. pe care le folosesti)
Seara poti sa lasi instalatia deschisa dar co2-ul sa nu se dizolve.Lasi bulele sa iasa in apa si sa se ridice singure la suprafata.
Dar cum a zis si colegu` Humbert tot o butelie de co2 cu reductor si electrovalva este mai eficienta dar pana banutii pentru ea...foloseste bomba.
|
 |
|
|
|
Crevetii prefera moss-ul.Cumpara o buturuga si niste moss si prindel de ciot cu guta(fir de pescuit) sau poti sa-l prinzi de pietre.
|
 |
|
|
Am ridicat furtunul de la instlatia de co2 si din greseala a trecut prin fata capului filtrului si a imprastiat co2-ul in o multime de bule minuscule pe care abea le vedeam.
Eu nu stiu daca este indicat.Pun si o poza cu o schema facuta in paint ca deocamdata pentru video ...calitatea "instrumentului" nu ofera prea multe detalii.
http://img203.imageshack.us/i/49908361.png/
|
 |
|
|
|
Schimb cam 15 pui de guppy pe neoni.
Ofer 3 guppy pe 1 neon.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit.
Trece locatia in my profile sa stim de unde esti.
|
 |
|
|
|
Cine poate sa-mi ofere 2-3 fire de didiplis diandra,tot 2-3 de heteranthera zosterifolia,niste utricularia si niste moss?
|
 |
|
|
|
Aha ok multumesc.Si se leaga la droser la fel ca un neon normal?
Si becuri PL speciale pentru plante sunt?Daca da,care?
|
 |
|
|
|
Detaliaza te rog.Denumire,dimensiuni,putere.Nu am idee despre ce vorbesti.
|
 |
|
|
|
Tot nu m-am hotarat ce neoane ar fi bune pentru un capac ce acvariu cu dimensiunile de 45Lx27hx23l.Vreau un bec/neon normal si unul pentru flori.Dar becul pe care vroiam eu sa il iau avea 43 cm L si plus soclurile o sa depaseasca dimensiunile.Deci ce imi recomandati?
|
 |
|
|
|
Eu il las ca nu am avut probleme pana acum.Las instalatia deschisa si noaptea.
Cam dupa cat timp se fixeaza mossul de buturuga de cand il prinzi cu guta?
|
 |
|
|
|
Cumpar orice tip de moss,cam o mana pentru un perete din acvariul pentru RCS.
|
 |
|
|
|
Si cand se fixeaza singur trebuie sa scor guta sau ata cu care era prins si sta pe buturuga fara sa fie prins?
Si capacul: Despre parchet laminat ce parere ai?
|
 |
|
|
|
I-am dat de toate dar ii dau 3 felii de morcov si in 20 de minute are grija sa dispara toate.
|
 |
|
|
|
Java moss-ul meu a inceput sa se intinda dar nu se prinde de buturuga si sta ciufulit.Problema mea este ca se mai desprin bucatele din ele care plutesc prin apa pana le inghite filtrul.Cum as putea sa prind moss-ul ca sa se intinda pe ciot sau sa se fixeze pe ciot?
|
 |
|
|