[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pomaceea pe covor  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
Cosmin G
Member
[Avatar]
IP:

Am lasat 20 de minute acvariul fara capac si melcul de pomaceea a luat-o la pas.L-am gasit pe covor mai inchis la culoare si mai mic.L-am pus in apa sa vad ce se intampla dar nu mai iese.O fi murit?

Coz007
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

salut! melcul pomaceea, uneori iese la suprafata sa ia aer, recunosc ca nu am mai auzit pe nimeni sa se planga ca a iesit melcul din acvariu (probabil avea un exces de adrenalina ) nu te panica daca nu mai misca pt o perioada de timp, isi va reveni, uneori am observat ca hiberneaza, cred ca din cauza aceasta nu mai misca, totusi acesta este un sfat de incepator, poate exista o explicatie mai buna.
coz007 wrote:Am lasat 20 de minute acvariul fara capac si melcul de pomaceea a luat-o la pas.L-am gasit pe covor mai inchis la culoare si mai mic.L-am pus in apa sa vad ce se intampla dar nu mai iese.O fi murit?
[Yahoo!]
Cosmin G
Member
[Avatar]
IP:

Si-a revenit dar cred ca o sa il dau ca a inceput sa rontaie gazonul si nu prea imi place.

Coz007
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

coz007 wrote:Si-a revenit dar cred ca o sa il dau ca a inceput sa rontaie gazonul si nu prea imi place.
asa imi facea si al meu, descopeream plante cu frunzlele ciopartite, incerarca sa ii dai frunze de salata, de varza, felii de castravete sau de dovlecel si ce am descoperit mai nou, Frunze Terminalia Catappa
[Yahoo!]
Cosmin G
Member
[Avatar]
IP:

I-am dat de toate dar ii dau 3 felii de morcov si in 20 de minute are grija sa dispara toate.

Coz007
mihai_ghe
Membru de baza

IP:

lisandram wrote:salut! melcul pomaceea, uneori iese la suprafata sa ia aer, recunosc ca nu am mai auzit pe nimeni sa se planga ca a iesit melcul din acvariu (probabil avea un exces de adrenalina )

De obicei melci pomaceea ies din acvariu ori de cete ori au ocazia.Se poate sa fi iesit incercand sa-si gaseasca un loc in care sa depuna.Nu te panica melci rezista si in aer ,ai mei ieseau noaptea si bimineata trebuia sa-i culeg cu lanterna de sub pat.
[Yahoo!]
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu am open top, iar diferenta intre luciul apei si buza sticlei e de vreo 2cm... si nu mi-au iesit niciodata din acvariu...

.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: