[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Taz
Forum Index » Profile for Taz » Messages posted by Taz
Scalarii cu greu rezista larvelor rosii , si poti sa le mai dai si artemia , larve negre , albe .
Bravo
La un paludariu sau vivariu , este foarte importanta ventilatia , la majoritatea am vazut ventilatoare , altfel vei avea probleme cu condensul si cu mucegaiul , si implicit miros neplacut in casa .
Fa o poza lemnului sa vedem de care este , cam orice lemn pt terariu merge pus si in acvariu, dupa tratare.
Sticla de 10mm float e suficienta , dar eu as merge pe 120x50x50 , depinde si ce gen de acvariu vrei sa fie , plantat , cu ciclide etc. bafta cu proiectul
Mi se pare a fi Hygrophila Corymbosa Taiwan . are nevoie de lumina puternica , si fertilizanti lichizi .
Se clateste usor , in apa scoasa din acvariu , dar nu insista prea mult , pt ca vei omora bacteriile din el , si vei decicla filtrul.
Vandut , se poate inchide . multumesc
Pare a fi Botia Lohachata .
Stiu de asta , ca si filtrare are filtru de nisip pt piscine , are un videoclip despre filtrare pe pagina lui.
72w la 95l mie imi da 0.75w/l , ceea ce nu-i mult , dar suficient la ce plante vrei sa pui.
Chiar in articolul din linkul pus de Kirucd , la sfarsit specifica , ca bacteriile pot intra in hibernare in lipsa de oxigen , probabil asta se intampla si in sticlele cu bacterii.
Vand filtru extern JBL Cristalprofi e 901 gl , complet , medii de filtrare originale , cutie , tot , in stare perfecta , garantie , pret 300lei fix , predare personala in Brasov sau Sf.Gheorghe, nu trimit in tara momentan.contact pm .multumesc
http://www.aquaticquotient.com/forum/showthread.php/24940-Project-sunken-garden
un vivariu deosebit , in sufragerie
20-30 fara probleme , baga si vreo 3-4 otto , pt curatenie etc.
Nu este potrivit pt plantate , este nisip fin , vei avea probleme cu radacini putrezite si se pot forma pungi de gaz in substrat .Acest nisip se foloseste la acvarii cu ciclide.
Daca sunt cei din poza , sunt red cherry.
Medii din sticla sinterizata , sunt cele mai bune : Siporax , Matrix , Substrat pro , Micromec , Sintomec etc , eu am folosit si folosesc cu succes Siporax si Micromec.
Cum sa incrucisezi caras cu poecilia? Acel caras pare a fi un Calico .
S-a dat tot. Se poate inchide .Multumesc de gazduire .

Forum Index » Profile for Taz » Messages posted by Taz
Go to: