[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Taz
Forum Index » Profile for Taz » Messages posted by Taz
Se gasesc pastile speciale pt pestii de fund , deasemenea ai putea ingropa usor niste mancare congelata aproape de suprafata . In orice caz nu-l indopa , hraneste-l o data la 2-3 zile cu mnacarea speciala pt el , in rest ii ajunge ce mai cade de la ceilalti. multa bafta
Mult mai bine
Eheim-urile clasice sunt printre cele mai bune filtre externe de pe piata . Fiabile , cunsum mic , silentioase si un volum foarte mare pt mediile de filtrare si au circuitul apei simplu fara bypass . Eu am 2215 cu 4l siporax si un burete tras pe sorb si asigura filtrarea biologica pt un acvariu de 400l , fara probleme.
Deci eu zic sa iei 2217 , umple-l cu medii de filtrare biologice de calitate , trage un burete pe sorb sa nu intre mizerie in filtru si foloseste filtrele interne pt filtrare mecanica.
Pana si ADA folosesc eheim clasic la unele acvarii , asta spune multe.
Vand un pachet de plante format din:
~ 20 fire rotala rotundifolia
~10 fire Hemianthus Micranthemoides
1 bila cladophora
1 pui hygrophyla corymbosa sp taiwan
pret pachet : 20lei , predare personala in Sf.Gheorghe sau Brasov , contact pm .
Multumesc.
Daca scazi inaltimea la 40 max si pui intaritoare , se poate si cu sticla de 8mm .
Ai uitat de Ferrotabs , pastile cu Fe concentrat
Daca vei pune plante nepretentioase si mai ales radacinoase gen echinodorus ,crypto , aponogeton etc , atunci co2 nu este obligatoriu , dar nu strica , in schimb iti recomand sa bagi un substrat fertil, de firma , altfel nu vor merge bine plantele. Deasemenea daca nu bagi co2 , nu exagera cu lumina , ca te umpli de alge.
Pe mine ma cam deranjeaza lemnul ala patratos din fata , asta ca o critica rapida , in rest pare ok , eu ti-as recomanda niste rummynose , sunt frumosi si activi . bafta si ape limpezi
Probabil lipsa de calciu , inseamna ca ai apa moale ( duritate mica) .
Probabil nu s-au acomodat inca , cu noul acvariu. Insista , si vei vedea ca in cateva zile vor manca orice , pana atunci incearca viermi rosii vii sau congelati , de fapt orice hrana vie , ar trebui sa-i stimuleze.
Ca la majoritatea tetrelor , femele sunt mai mari si mai rotunjoare , iar masculii mai mici si mai colorati .
Foarte frumos amenajat , asa haotic , imi place , si pestanii de nota 10 . bravo
ps: severumilor li se mai zice si " discusul saracului" deoarece seamana cu niste discusi ramasi in urma
Atunci ce zici de niste rummynose in locul la hasemania? eu am un grup de 16buc si crede-ma sunt superbi cum innoata in grup si au un comportament interesant si nu sunt agresivi deloc.
Ai filtrare buna pt volumul acela de apa , ai putea merge chiar si 8-8 sau chiar 10-10 zic eu , cum crezi .bafta
Da sunt compatibile , atentie insa la suprapopulare , deoarece nu ai precizat in ce volum de apa ii vei tine , ce filtrare , cate schimburi de apa etc.
Un spraybar orientat sa bata spre sticla , astfel se disperseaza mai bine apa si nu se creaza valuri mari
Incearca cu niste plante de acvariu in stare emersa , anubias , echinodorusi , criptocoryne , chiar si Hc se poate creste emers . mai arata-ne o poza ceva
Am folosit conuri de arin , pe cand aveam biotop amazonian , si pot spune ca au un continut foarte mare de tanin , poate sa-ti scada brusc ph-ul si coloreaza puternic apa.
Vand urmatoarele characidae :
10 neoni rosii
4 Hemmigramus Ocellifer
3 Prionobrama filigera
pret : 50lei cu predare personala in Brasov sau Sf.Gheorghe , nu trimit in tara. Oferte pe pm , multumesc.
Da , agitarea suprafetei apei , dizolva mai mult oxigen in apa , decat o pompa de aer , si daca doresti o oxigenare foarte puternica se gasesc asa numitele "atomizatoare" ce se conecteaza la un filtru intern sau extern , dar sunt necesare doar la acvarii biotop de apa curgatoare , unde este nevoie de mai mult oxigen dizolvat.

Forum Index » Profile for Taz » Messages posted by Taz
Go to: