Din cauza ca timpul mi-a devenit cel mai mare dusman , ca nu mai am timp nici sa-mi vad familia , cu atat mai putin sa dedic timp acvariului , cu parere de rau ma vad nevoit sa renunt la pasiunea asta faina , implicit la acvariul meu marin .
Este un acvariu cu o vechime de aproximativ 1 an si cateva luni , in care am pus mult suflet -
full echipat / full populat . O sa ma "linistesc" ...cred cu un acvariu ciclide (africane sau americane) , dotate ...clar..cu hranitor automat
Situatia sta in felul urmator . Se vinde :
1 –
Acvariu :
display 216L ( 60x60x60cm / sticla 10mm-ultraclara-cantuita/overflow Herbie-100% Silent/silicon DowCorning negru)
stand (rectangulara/vopsea speciala/pal)
sump(55x50x45cm/sticla 8mm-cantuita/3 camere)
conectica completa tevi PVC
2 –
Lumini : Lampa Odyssea compusa din: 150w HQI + 6x24W T5 ATI + moonlight + ventilatoare interne racire (4 canale de on/off)
3 –
Racire : Chiller Boyu L-350 (1/3HP / acvarii pana la 600L) + suplimentar/bonus – baterie 4 coolere Boyu .
4 –
Filtrare : Skimmer BUBBLE MAGUS NAC6 (acvarii intre 400-600L/rotor pompa de rezerva) + 2 x reactoare ( pompe variabile 100-600l/h/rowaphos/biopellet) + Co2 scrubber
5 –
Pompe :
pompe valuri - 2 x WP25/controllere
pompa dozare MARINE COLOR : 6 pompe peristaltice (NOPOX,Ca,Mg,KH,Aminoacizi
Recirculanta (Eheim 3000+) + 1 rezerva
6 –
Controllere :
Nivel apa (Aquaniveau / Aquamedic+vas autocompletare)
calculator (PH + salinitate) .
7 –
Livestock :
Pesti :pereche clowni , 1 x dotty purple
Corali : (Pentru doritori se pot enumera - a se vedea poze – este full populat !!! ),
melci(nassarius,turbo,portelain snail )
stele ( buc de substrat / 1 buc albastra )
5
creveti peppermint
8 –
Rockscape : app 35 kg roca vie , app 15 kg nisip viu . Aranjamentele din display sunt lipite cu Reef Bond
9 –
Osmoza – Aquili NPS (ce prezinta 2 prefiltre suplimentare carbon)
10 –
Accesorii & Consumabile : foarte multe – detaliat pentru doritori – 2 sertare pline
Acest sistem reprezinta o solutie completa , pentru care garantez de buna functionalitate .
Ofer transport gratuit - oriunde in tara , cu montaj inclus , consultanta , eventual cu mentenanta - in prima perioada in contextul unui cumparator neexperimentat - pana la acumularea cunostintelor necesare .
Pentru doritori - pot realiza poze suplimentare , enumerarea echipamentelor, stocului viu , etc, etc .
Se vinde complet ! Astept ofertele celor cu adevarat interesati !