Author |
Message |
KaveYST
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 19/03/2010 19:55:38
![[Up]](/forum/templates/default/images/icon_up.gif)
|
KaveYST
Junior member
IP:
|
de dimineata apa mea are un fel de bulbuci..am atasat mai multe poze ca sa vedeti mai bine ce sa intamplat....
|
|
 |
Lofty
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/03/2010 09:21:06
|
Lofty
De-al casei
IP:
|
Din titlu (din Regulament citire: " De asemenea, topicurile trebuie sa aiba un titlu inteligibil, care sa dea o idee despre ce este vorba în el.") sau descriere, nu-mi dau seama daca asta este sau nu o problema pentru tine si vrei sa scapi de spuma sau sa ai si mai multa. Asa ca nu-mi ramane decat sa-ti zic: felicitari!
|
Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l |
|
 |
KaveYST
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/03/2010 09:55:15
|
KaveYST
Junior member
IP:
|
Lofty wrote:Din titlu (din Regulament citire: " De asemenea, topicurile trebuie sa aiba un titlu inteligibil, care sa dea o idee despre ce este vorba în el.") sau descriere, nu-mi dau seama daca asta este sau nu o problema pentru tine si vrei sa scapi de spuma sau sa ai si mai multa. Asa ca nu-mi ramane decat sa-ti zic: felicitari!
Titlu am uitat sa-l scriu dar inainte sa-i dau pe casuta unde trebuia sa scriu am apasat p in loc de backspace,este o problema deoarece maine vreau sami cumpar pestisori si nu cred ca va fii bine pentru ei..si deasemena vreau sa scap de ea.
This message was edited 1 time. Last update was at 20/03/2010 09:56:19
|
|
 |
Lazar Ginel
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/03/2010 12:44:43
|
Lazar Ginel
Ogar batran
![[Avatar]](/forum/images/avatar/1478.jpg)
IP:
|
Revino cu un nou post pe aceiasi tema si cu un titlu conform REGULAMENTULUI
Nu cu P
Se poate interpreta
Altfel topicul tau va fi sters
O zi buna
|
Ogar batrin dar.... cu miros fin |
|
 |
Ioan
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/03/2010 12:59:07
|
Ioan
Senior member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/2451041557a22145b3701b0184109cab.jpg)
IP:
|
De ce nu corecteaza careva postul si titlul, daca omul nu stie sau nu poate sa se ajute singur?
Dati toti cu parii in loc sa-l ajutati. Nu-i tocmai o atitudine laudabila
@KaveYST, ia si tu patura aia de praf de pe suprafata apei cu un servetel de hartie. Acoper-o cu hartia si pe urma o ridici incet, prinzand-o de doua colturi. Te prinzi tu repede cum functioneaza chestia asta. Si pe viitor acopera acvariul.
Si incearca sa pui lincurile in asa fel incat sa pui pozele una in continuarea celeilalte, ca sa nu ocupi atata loc degeaba. Daca nu incap in latime, fa-le un pic mai mici sau elimina una care nu-i chiar asa de edificatoare. Prima, de ex.
This message was edited 5 times. Last update was at 20/03/2010 13:09:56
|
|
 |
Redknee
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/03/2010 13:47:30
|
Redknee
Member
IP:
|
Sigur ca cineva putea modifica titlul dar de ce? Nu mai bine-i dam in cap? E tipic pentru noi...
Ca in orice comunitate romaneasca, la el si aici mai intai dam in cap si apoi intrebam. Pittbulia e in floare, frustrarile se revarsa asupra celor care nu au vina, noi nu ajutam noi spargem dinti, suntem toti meseriasi la superlativ si ne doare-n basca de aia care inca nu au avut ocazia sa invete cate ceva.
Parca coltul incepatorului are ca motto "Aici posteaza incepatorii lucruri stupide si nu ne suparam pe ei".
PARCA.
Si ca sa nu fiu pe langa subiect sa sara cineva si la gatul meu:
Ioan zice bine, foloseste un servetel sa cureti suprafata apei si incearca sa acoperi acvariul(partea de sus desigur).
|
Nu mananc din palma indiferent de meniu Si mai stiu ca un vanator de succes ajunge prada-n pustiu |
|
 |
Lofty
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/03/2010 14:41:41
|
Lofty
De-al casei
IP:
|
Ioan wrote:De ce nu corecteaza careva postul si titlul, daca omul nu stie sau nu poate sa se ajute singur?
Dati toti cu parii in loc sa-l ajutati. Nu-i tocmai o atitudine laudabila
Redknee wrote:Sigur ca cineva putea modifica titlul dar de ce? Nu mai bine-i dam in cap? E tipic pentru noi...
Redknee wrote:Parca coltul incepatorului are ca motto "Aici posteaza incepatorii lucruri stupide si nu ne suparam pe ei".
Cu cea mai mare placere ar fi facut chestia asta un admin, daca userul respectiv s-ar fi exprimat in acest sens. Nimeni nu a fost niciodata refuzat.
Observ la unii useri o tendinta de a considera ca respectarea unor reguli minimale (ca faptul de a se exprima coerent, de a respecta regulamentul, de a-si trece locul de unde apartin, de a se exprima cat mai corect gramatical, de a nu posta in graba sau a da macar un preview inainte de send, etc ) ca fiind un "hatar" si "un sacrificiu" pentru a satisface un admin. Nimic mai gresit. Si rezolvarea "legala" ar putea fi extrem de simpla. Si totusi... Nu mai pomenesc de functia Search, care la o cautare dupa expresiile "pelicula" sau "spuma la suprafata apei" l-ar fi edificat intr-un minut.
Nu s-a suparat nimeni, n-a fost nimic cenzurat, nu au fost inchise topicuri, nu au fost date avertismente...
"Datul in cap" ar fi fost echivalent cu alt curs al evenimentelor...
Un pic mai multa responsabilitate legata de participarea pe forum n-ar strica... nu mai zic de un pic de respect pentru timpul celor care trebie sa desluseasca mesaje si sa inchipuiasca sensuri.
Redknee wrote:Pittbulia e in floare, frustrarile se revarsa asupra celor care nu au vina, noi nu ajutam noi spargem dinti, suntem toti meseriasi la superlativ si ne doare-n basca de aia care inca nu au avut ocazia sa invete cate ceva.
Am rugamintea sa nu mai vorbesti la general; identifica si nominalizeaza acei pitbuli frustrati inchipuit meseriasi care vor doar sa dea peste bot si-i doare undeva de comunitate. Trecand peste ce zice punctul 2.2 din Regulament... Astept o lista motivata.
Redknee wrote:Si ca sa nu fiu pe langa subiect sa sara cineva si la gatul meu:
Ioan zice bine, foloseste un servetel sa cureti suprafata apei si incearca sa acoperi acvariul(partea de sus desigur).
Cu tot respectul, trebuie sa recunosti ca n-ai zis nimic nou fata de ce a zis Ioan.
Intrebarea este de ce crezi tu ca o sa sara cineva la gatul tau?
Si mai ales pe cine banuiesti?
Consideri ca ai incalcat vreo regula, ceva?
|
|
 |
Redknee
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/03/2010 16:02:39
|
Redknee
Member
IP:
|
Lofty chiar nu am chef de harta cu tine sau cu altcineva.
Cand am chef de scandal il caut in alte parti, nu pe internet.
Se stiu ei bine latraii nu trebuie eu sa fac lista.
Mai la subiect: poate ca omul nu stie contacta un admin sau moderator, nu toti ne-am nascut cu forumul in brate.
Ok, a gresit si a dat post fara sa vrea probabil inainte de a pune un titlu, nu era cazul sa i se spuna de 2 ori. A ajuns ca l-ai atentionat tu.
Iar daca nu i-am spus nimic nou nu-i bai, era al subiect, am confirmat spusele colegului si am ramas relativ in topic ca sa nu vina vreun intelept sa ma imi citeze din regulament(si nu ma refer aici la tine stim bine ca sunt destui pusi pe copy+paste).
Dar chiar si tu puteai dupa ce l-ai pus la punct sa-l ajuti nu? Ai preferat sa lasi doar regulamentul postat si sa-i atragi atentia, iti lua doar inca 2 secunde sa ii spui ce i-a spus Ioan chiar daca omul nu intrebat direct ce sa faca era relativ clar ca vroia sa scape de mazga si sa afle de la ce provine...
Da cine stie poate astia din provincie(ca mine) suntem mai tembeli si nu pricepem nimic din ce se petrece pe aici...
Ar prinde bine tuturor o vizita pe un forum de profil din strainatate sa vedeti cum se rezolva astfel de probleme... Nimeni nu latra, nici macar moderatorii sau adminii, pur si simplu modifica unde e cazul si cine e competent da un raspuns asta cu toate ca sunt forumuri de 10 ori mai populate ca acesta si numarul de moderatori e acelasi ca aici...
Da de... ranga-i ranga si cu ranga nimeni nu se pune...
|
Nu mananc din palma indiferent de meniu Si mai stiu ca un vanator de succes ajunge prada-n pustiu |
|
 |
Lazar Ginel
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/03/2010 16:06:19
|
Lazar Ginel
Ogar batran
IP:
|
Daca se respecta REGULAMENTUL ..da
Nu bateam atitia pe tastaura zeci de cuvinte .......pe linga ce informatii a dorit sa obtina Kaveyst
asa nici el nu a obtinut mai mute informatii
Si domniile dumneavostra a-ti batut la taste pe linga subiect sau cit mai putin pe tema
Asteptam in continuare numele PITTBULILOR
|
|
 |
brawn
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/03/2010 16:13:41
|
brawn
Membru de baza
IP:
|
Nimeni nu latra, nici macar moderatorii sau adminii
Sunt convins ca o astfel de exprimare ai invatat-o din forumurile din strainatate, cele de 10 ori mai populate ca acesta.
|
|
 |
Redknee
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/03/2010 16:15:37
|
Redknee
Member
IP:
|
lazarginel si brawn... stie vreunul din voi who let the dogs out?
|
|
 |
Lazar Ginel
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/03/2010 18:11:52
|
Lazar Ginel
Ogar batran
IP:
|
Restul discutie la sectiunea Anunturi si Sanctiuni
|
|
 |
Lofty
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/03/2010 21:11:49
|
Lofty
De-al casei
IP:
|
Ultima postare a lui Redknee la "Anunturi si sanctiuni" (am mutat-o aici):
Redknee wrote:Lasa frate ca am eu unde sa ma afirm, ramaneti voi aici si latrati in continuare, mici pui de aquascaperi si pseudo meseriasi.
Ca stau si ma gandesc bine in fapt asta e tot ce urmariti, sa va afirmati, in rest nu va baga nimeni in seama asa ca asta e locul ideal sa primiti si voi o limba si o bagare-n seama...
Trist.
La revedere! whof whooof!
No comment!
|
Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l |
|
 |
|