[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adybrood
Forum Index » Profile for adybrood » Messages posted by adybrood
ce alt site de acvaristica mai face livrari in tara? adica intr-un final, de unde il cumpar?
pe zooplus.ro, modelul 2210 e 127 ron si 2212 136 ron, nu ar fi asta o problema, dar scrie pe site ca nu vin cu medii de filtrare, deci mai trebuie bani pe langa pompa, 2208 nu e bun ? ca ala costa 98 ron. cat costa mediile separat?
am cautat la categoria filtru de apa, produse Tetra, asta a fost primul cu 600 care l-am vazut si am presupus ca asta trebuie sa fie :"> acum am vazut ca trebuia sa selectez si filtrul pt filtre externe greseala mea, mersi mult !

272 lei, mult, ma limitez la cel intern se pare

si uite cum in Romania suntem fortati sa ne multumim cu mai putin, in aproape orice domeniu ) deviez de la subiect, nu ma bagati in seama
Am inteles ce vrei sa spui si asa cred si eu ca ar fi eficient un sistem de filtrate, curatare si conditionare a apei, dar la mine problema se pune altfel: am guppy in acvariu, deci in mod automat, nu am foarte multi bani, ca altfel aveam un acvariu mult mai mare, pesti mai frumosi si mai scumpi, decor pus bine la punct si nu aveam din start pompa de aer si burete

Ciudat e ca pana acum nu am avut probleme cu buretele, nu am avut alge in acvariu, pestii sunt sanatosi tun toti, mananca bine, se inmultesc ca iepurii, plantele la fel, arunc jumatate din ele cam la 2-3 saptamani, atat ca ma deranjeaza aspectul lui si ma gandeam ca filtrele externe imi permit sa curat apa la 2 saptamani ca sa nu mai deranjez pestii asa des.

Ms pt info Carja Ioan, si o sa caut sa vad cat m-ar costa si un sistem mai avansat
Nu vreau sa schimb apa la 2 saptamani din comoditate, ca nu ma deranjeaza sa stau jumatate de ora odata pe saptamana sa schimb 20 de litri de apa, problema e ca ii deranjez pe pesti, cu furtunul, trebuie sa misc si nisipul putin ca sa iasa din mizerie, si nu cred ca le face bine, de aceea vroiam sa schimb apa mai rar

Tetratex ex600 e 89 ron pe zooplus din cate vad, nu e asa mult. Curand iau unul, sunt satul de cum arata buretii in acvariu, strica toata estetica

Ms pt raspunsuri, administratorii pot inchide topicul
Ms pt raspuns, inca doua intrebari daca nu te superi

1. Ce pompa externa imi recomanzi pt acvariul meu ?

2. Imi va permite sa schimb apa acvariului la 2 saptamani ? in loc de odata pe saptamana cum schimb acum ? ( ma refer la acel schimb de apa de 30% cat fac si acum )
Salut !

O intrebare stupida pt voi, una importanta pt mine:

Acvariu de 60 de litri;
3 perechi de guppy, 3 de neoni si o pereche de sanitari
Pietris pt decor pe fund si plante plutitoare.

Merita sa iau pompa externa de filtrat apa ? sau pot sa las pompa de aer cu burete in continuare ? Care ar fi diferentele in cazul meu ?

Multumesc.
Eu am vazut neoane, lungi, scurte, unele calde, altele reci, dar parca pe unele scria "Fluora" ) Nu dau cu paru, am zis sa fiu de ajutor :">

Eu sunt din Mioveni, cam putini din Pitesti cu acvaristica, iar eu sunt nou , daca vrei sa imi dai add pe mess, poate te mai intreb si eu unele treburi, mi-ai fi de mare ajutor! id: adybrood
Salut.

Ai cautat si la magazinul acela de animale din Auchan ?! Eu am cumparat azi pietris de acolo si aveau si neoane.. nu le-am dat foarte multa atentie sa vad daca au si de 90, dar unele erau chiar foarte lungi
Donez 2 femele guppy, nu stiu ce varsta au dar sunt micutze, nu au facut pui pana acum si nici nu sunt insarcinate

Stau in Mioveni, Arges

id de mess: adybrood
) Multumesc mult spulberica. dau fuga la bucatarie sa fierb nuci de cocos
Doar atat ? ma gandeam ca trebuie sa le fierb in cine stie ce substanta.. ca sa scot uleiul din ele sau ceva

Multumesc pt raspuns fipilica.

daca nu il contrazice nimeni in seara asta se poate inchide topicul si imi cer inca odata scuze pt deranj
Salut!

Ma scuzati ca fac un nou topic pt o intrebare banala dar chiar nu am gasit prin forum cum se pregateste coaja de nuca de cocos pt a fi pusa in acvariu. Vreau sa fac asta pt ca am citit prin unele topicuri ca le place sanitarilor sa se piteasca sub ele

Va multumesc si imi cer scuze din nou daca s-a mai discutat pe tema asta.
Salutare tuturor.

Ma numesc Ady, sunt din Mioveni si am si eu doua intrebari la care sper sa nu va suparati pe mine.

1. Cine imi poate spune si mie care este duritatea apei din zona mea ? Folosesc la pestisori apa de la izvor. Mioveni-ul este la 15 km de Pitesti.

2. Ca iluminare folosesc o lampa cu bec de 35 W la un acvariu de 25 de litri. Este prea mult ? In acvariu am guppy si neoni de o luna si sunt bine mersi, sunt foarte activi, inclusiv neonii, mananca bine, au colorit frumos, etc. Seara le las un bec de 5 W mai mult ca sa nu ii las pe intuneric . Intreb pentru plante in mod special, am plante de suprafata, nu stiu cum se numesc, dar am rasfoit putin catalogul tropica si seamana mult cu limnobium laevigatum.

Multumesc anticipat si in cazul in care s-a mai deschis un forum asemanator va rog sa ma scuzati dar la sectiunea "Coltul incepatorului" sunt deschise 20 de pagini de topicuri, iar majoritatea au titluri care nu spun nimic despre ce se discuta. Sa iau toate discutiile la rand ar fi fost pura tortura

Forum Index » Profile for adybrood » Messages posted by adybrood
Go to: