Salutare tuturor.
Ma numesc Ady, sunt din Mioveni si am si eu doua intrebari la care sper sa nu va suparati pe mine.
1. Cine imi poate spune si mie care este duritatea apei din zona mea ? Folosesc la pestisori apa de la izvor. Mioveni-ul este la 15 km de Pitesti.
2. Ca iluminare folosesc o lampa cu bec de 35 W la un acvariu de 25 de litri. Este prea mult ? In acvariu am guppy si neoni de o luna si sunt bine mersi, sunt foarte activi, inclusiv neonii, mananca bine, au colorit frumos, etc. Seara le las un bec de 5 W mai mult ca sa nu ii las pe intuneric

. Intreb pentru plante in mod special, am plante de suprafata, nu stiu cum se numesc, dar am rasfoit putin catalogul tropica si seamana mult cu limnobium laevigatum.
Multumesc anticipat si in cazul in care s-a mai deschis un forum asemanator va rog sa ma scuzati dar la sectiunea "Coltul incepatorului" sunt deschise 20 de pagini de topicuri, iar majoritatea au titluri care nu spun nimic despre ce se discuta. Sa iau toate discutiile la rand ar fi fost pura tortura