| Message |
|
|
in acest caz le poti pune in punga de la magazin invelite in ziar.dar s-ar putea sa ai surpriza sa nu gasesti asa de multe.acum 2 saptamani am fost acolo unde vrei tu sa ajungi si am fost tare nemultumit de oferta de plante de acolo.la bucuresti gasesti de trei ori mai multe.si ma refer la plante.succes si sa ne tii la curent sa vad daca am avut dreptate in cele spuse mai sus.daca ajungi in germania se schimba semnificativ treaba.bani sa ai............
vezi pm.
|
 |
|
|
|
rezolvat.
|
 |
|
|
|
noroc.donez neon aquaglo hagen 30w 90cm folosit 6 luni.detalii pm .mrs.
|
 |
|
|
|
salutare.doresc sa cumpar 20-30 bucati de neoni albastri.detalii pm
|
 |
|
|
|
doresc sa cumpar cateva bucati de limnobium laevigatum.mersi
|
 |
|
|
|
salutare.doresc sa cumpar echinodorus maior matur ori pui.in eventualitatea ca ati vazut pe la vreun pet shop spuneti-mi si mie va rog.multumesc.
|
 |
|
|
|
buna ziua.vand echinodorus amazonicus cu frunzele de 30 -35 cm.detalii referitoare la pret pe pm.
|
 |
|
|
|
buna ziua. as dori sa-mi spune-ti si mie care este inaltimea maxima la care ajunge aceasta planta? multumesc.
|
 |
|
|
|
noroc.cumpar microsorum pteropus 2-3 bucati.multumesc.
|
 |
|
|
|
noroc.are cineva idee ce fel de filtrare foloseste ? se vad niste furtune pe acolo dar.......
|
 |
|
|
|
salutare acvaristilor.cumpar cladophora.detalii pm.
|
 |
|
|
|
buna ziua.schimb incalzitor pe plante.detalii pm.
|
 |
|
|
|
buna ziua. doritori de turba ii anunt ca la floraria din piata sudului are turba respectiva.sac galben productie olandeza.
|
 |
|
|
|
buna ziua.as fii curios sa stiu ce fel de plante ai de gand sa pui in acvariul respectiv.eu de exemplu am substrat ,nisip fin ,in care am pus duplarit k balls.plante am mai multe tipuri de echinodorus si valisneria giganteea.daca doresti plante mai pretentioase atunci iti trebuie si co2 si lumina super.ps;schimbul de apa face minuni.
|
 |
|
|
|
buna ziua .se vinde 'acvariu' L=50,l=24,h=32, nou .detalii pm.multumesc.
|
 |
|
|
|
salutare.cumpar guppy cu coada galbena.detalii pm.multumesc.
|
 |
|
|
|
buna ziua.doresc sa cumpar 1 sau 2 plante de acest fel .
|
 |
|
|
|
cumpar neon philips965,30w,90cm.mersi.
|
 |
|
|
|
buna ziua.as dori sa-mi spuneti care tip de rame ar fi indicate ca hrana pentru discusi?
|
 |
|
|
|
stiu dolly ai perfecta dreptate ,este un pusti simpatic si tocmai de aceea as vrea sa il ajut cu un sfat ,doua.nu as dori sa faca greselile pe care le-am facut eu pentru ca este cu adevarat un pusti care chiar vrea sa aiba un acvariu deosebit.daca toti pusti ar fi ca el cu acvaristica in sange....
|
 |
|
|