| Message |
|
|
buna ziua.mii de multumiri koala  ,dar se impaca otelul cu apa?
|
 |
|
|
buna seara. doresc sa cumpar ceva asemanator unui mopan cu multe brate de 50cm,h,sau ceva asemanator unei increngaturi.mentionez ca se doreste pentru imitarea unui habitat amazonian.  ma puteti contacta pe pm ori la nr.de tel.0724367651.sau yahoo messenger killy_adi.va multumesc si va doresc o seara placuta .
|
 |
|
|
|
buna seara.multumesc mult tuturor celor care au avut amabilitatea sa voteze.o seara placuta
|
 |
|
|
|
buna seara.neonul a fost dat.rog inchideti
|
 |
|
|
|
buna ziua.multumesc domnului razvan pentru oferta. m-ar interesa 2-3 puiuti de amazonicus si as dori sa-l anunt pe aceasta cale pe domnul g.g sa-mi aduca si mie 5 conuri terrapur.multumesc.
|
 |
|
|
|
buna seara.doresc a schimba un neon sun-glo de 90cm,30w,pe echinodorus amazonicus.tel.0724.36.76.51.sau pm.
|
 |
|
|
buna seara. am urmarit cu atentie replicile dvs. si credeti-ma ca nu imi vine sa cred ca mai exista oameni detinatori de acvariu,nu acvaristi ,care nu schimba apa cu lunile  oameni buni voi chiar nu cititi ? ps; sper ca allen si buzunar sa traga concluzia cea mai buna
|
 |
|
|
|
buna seara.de curiozitate intreb de filtru ai si ce plante?
|
 |
|
|
buna ziua.multumesc domnului g.g. pentru ajutorul dat si as dori daca aveti timp sa votati si dvs. restul userilor.la sfirsitul saptamani as vrea sa vad rezultatul si odata cu el sa vad daca am castigat pariul  sau am pierdut  .multumesc frumos pentru intelegere.
|
 |
|
|
|
hei man, nu ma intelege gresit un amic da al meu doreste sa-si amenajeze un asemenea acvariu si am ajuns la aceasta discutie despre cele doua plante.el are o atractie deosebita ptr nimphea dar eu am facut un pariu cu el in care am spus ca intr-un acvariu cu discusi e mai de valoare sa tii echinodorusi decat lotusul african.prinsoarea era de fapt ;cati dintre dvs .ar pune lotus si cati echinodorusi?
ca sa se convinga am pus aceasta intrebare.poate ca intrebarea nu a fost pusa bine si as vrea sa fie ca un vot la care va invit sa va dati o parere.eu votez echinodorus amicul meu lotus.voi ?
|
 |
|
|
|
buna seara si la multi ani.daca ati fi in postura de a alege intre cele doua plante pentru un acvariu cu discusi voi pe care ati alege-o?eu unul as alege echinodorusul.va multumesc
|
 |
|
|
|
buna ziua tuturor si multumesc pentru urarile de bun venit. pentru dalles: am acvariu cu discusi de aproximativ 2 ani dar tin sa subliniez ca am avut cu mai multi ani in urma si alte acvarii. tatal meu are acvariu cu guppy de 25 de ani deci am avut de la cine invata unele notiuni de baza. stiu imi vei spune ca guppy nu sunt discusi dar am urmarit ffffff mult topicurile dvs pentru ca mai usor inveti din greselile altora decat ale tale.
|
 |
|
|
|
Buna seara tuturor si Craciun fericit! Urmaresc cu deosebit interes discutiile cu privire la pesti si toate celelalte. Sper ca ma veti accepta si pe mine in lumea dvs. a iubitorilor de pestisori. Mentionez ca detin un acvariu de L=110 cm, l=45 cm, h=60 in care inoata cu multa dezinvoltura 6 discusi. Va doresc o seara placuta si am sa revin cu unele mici intrebari.
|
 |
|
|