[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
rame  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
killy_ady
Junior member
[Avatar]

IP:

buna ziua.as dori sa-mi spuneti care tip de rame ar fi indicate ca hrana pentru discusi?
viviparu'
Senior member

IP:

Ramele de pamant sunt cele mai bune. Deci nu cele rosii, pentru pescuit, care sunt rame de balegar.

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
ciprian_sb
Member
[Avatar]

IP:

ramele de pamant sunt destul de greu de procurat; poti incerca sa gasesti un magazin de pescuit care importa ramele rosii; nu e gluma, aici in Sibiu e cineva care le cumpara direct de la un olandez care se ocupa cu treaba asta. Avantajul este ca sunt usor de procurat si nu sunt crescute cu balegar, ceea ce ar fi foarte periculos pentru pesti. Eu le dau oscarilor mei de vreo 6 luni si n-am avut nici o problema.
Singura problema ar fi sa nu minta vanzatorul si sa-ti dea rame culese de pe undeva...

Dancing with the wolves...
Araldq
Senior member
[Avatar]

IP:

Cele de balegar sunt acelea "tigrate". Evita-le.

Be what you will, You are destiny!
[Email] [Yahoo!]
florin27
Member

IP:

Tocmai am intrat in posesia a doi oscari care au fost crescuti cu rame. Fostul proprietar statea la curte si le culegea din gradina. Eu stau la bloc, iar in spatiul verde din jur nu am gasit rame asa ca am cumparat de la un magazi de momeli de pescuit.

Nu stiam ca exista mai multe tipuri de rame, credeam ca cele care prefera balegarul sunt ca cele din pamant dar arata altfel, adica sunt mai albicioase datorita mediului in care traiesc. Poate sa fie acelasi tip de rama si in pamant si in balegar, iar cea din urma sa fie mai albicioasa?

"Birocratia sufoca miracolul vietii. Proliferarea cotropitoare a birocraþiei e un efect al luarii totdeauna in serios a lucrurilor importante si niciodata a celor cu adevarat importante." (Alexandru Paleologu - DESPRE LUCRURILE CU ADEV|RAT IMPORTANTE)
[Email] [WWW] [Yahoo!]
methos
Member

IP:

NU!!!!
daca vrei a "hands on approach" ia o rama de balegar si rupe-o
ia o rama de pamant si rupe-o
acum miroase-le sa vezi MAREA diferenta...nu miros a balegar daca asta crezi...miros oribil cele de balegar si mai fac si niste "muci" naspa in apa
pestii o sa manance probabil ambele tipuri dar numai ramele de pamant sunt relativ (din cate se pare pana la urma) safe pentru pesti.

[WWW]

Forum Index » Cichlidae
Go to: