| Message |
|
|
|
buna seara.frumos acvariul tau,dar as vrea sa te rog sa scoti nuca aia de cocos intreaga de acolo , iar daca tot cauti plante ti-as sugera sa pui unele din habitatul amazonian si nu altele din alt habitat doar ca dau bine.ps;daca vrei o buturuga mai inalta pe la 40cm da-mi pm.salutare.
|
 |
|
|
|
buna ziua.doresc sa cumpar echinodorus tenelus. detalii pm.mrs.
|
 |
|
|
|
25ron
|
 |
|
|
|
buna ziua. vand incalzitor 300w aquael folosit 3luni.detalii pm.multumesc.
|
 |
|
|
|
buna dimineata.rog un moderator sa inchida topicul.rezolvat.
|
 |
|
|
buna ziua.multumesc pentru raspunsuri  .
|
 |
|
|
|
buna ziua.doresc sa schimb 3 pui de 10cm ,de echinodorus cordifolius pe giganteea americana.detalii pm.multumesc.
|
 |
|
|
|
buna dimineata.as dori va rog sa-mi spuneti care este durata medie de viata a discusului.multumesc.
|
 |
|
|
|
buna ziua.intros pozele sunt facute cu un telefon si nu au o claritate super iar valisneriile le-am taiat pana sub nivelul apei ptr. ca nu imi plac asa pe luciul apei .fura si lumina si arata naspa cu ele asa pe apa.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Ce parere aveti? :-)
|
 |
|
|
|
buna seara.as dori sa-mi spuneti tabletele respective, se pot da ca hrana la discusi?.
|
 |
|
|
|
noroc.foarte bine ,ai facut o afacere buna cu tronicul .si eu am si sunt mai mult decat multumit .dar de care e ? bimetal sau electronic?
|
 |
|
|
|
buna seara.daca esti interesat de un incalzitor mai mare vorbim pe p.m.
|
 |
|
|
buna seara.rezolvat  ,rog inchiderea topicului.
|
 |
|
|
 .acum chiar sunt curios s-a spart un tronic sau o chinezarie?
ps:sorel cred ca tu ti-ai lua logan ca oricum...........
|
 |
|
|
|
salut.imi pare rau de ce sa intimplat dar ne poti spune ce marca era incalzitorul?sa ne ferim si noi de asemenea necaz.
|
 |
|
|
buna seara.cristinucule se pare ca tu in momentul de fata nu ai acvariu ci un adevarat recipient in care se tine ciorba  .acum lasand gluma la o parte cred ca ar fi bine sa dai din pesti aia o parte .ai prea multi si multe specii .alegeti unii care iti plac si restul dai.iti poti cumpara alti din specia care ti-ai oprit-o.acum cu filtrul ala al tau nu prea inteleg .tu de cand ai acvariul din decembrie nu ai schimbat nici o data apa ?nu ai clatit nici buretii?
|
 |
|
|
|
buna ziua.doresc sa cumpar o masa rezistenta ptr. acvariu.L=115cm,l=50,h=65cm,de culoarea ciresului.ma puteti contacta pe pm sau la nr de telefon 0724367651.eventual pot veni la fata locului sa discutam.va multumesc.
|
 |
|
|
salut cristi.as dori sa te ajut cu un sfat dar, se pare ca nu am cum pentru ca tu nu dai detaliile referitoare la acvariu .spune-ne cati litri are ,ce sistem de filtrare,nr de pesti ,eventual speciile, la ce interval de timp schimbi apa si in ce cantitate .asteptam cu nerabdare raspunsul asa cum astepti tu intilnirea de duminica de la cafenea  .
|
 |
|
|