[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dinu79
Forum Index » Profile for dinu79 » Messages posted by dinu79

Pestii, sunt astia:

https://www.youtube.com/watch?v=s6jU4IBteQY&ab_channel=BratuEduard

https://www.youtube.com/watch?v=eoSv4TAnWHU&ab_channel=BratuEduard

Mai sunt ceva maruntis... dar nimic intresant, inafara de un Rac.

e strict o sugestie - insecte mari. lacuste de ex, larve de scorobete. ia-l ca sfat de la un neavizat in ciclide.
E tare CC.la fel ?i pe?tii, cred c? i-am v?zut pe utb.eventual hrana natur? Ca suplement?
E chiar babana prezentarea la HCG, ce i s-ar putea adauga?
narcis wrote:Nu vreau sa te descurajez. Deocamdata, e ok. Cu timpul vin problemele... Daca ai plante multe, va fi greu de aspirat, iar substratul acela e aspirator de probleme. Filtrul nu va face fata, e un burete si atat. Tu iei deciziile, asigura te ca e ce vrei pentru viitor. Viviparii se vor inmulti rapid, ar fi bine sa iei si asta în consideratie.

Evident c? o s? se descurce bine,egeria ?i cosorul bat algele, va planta ceva cu r?d?cini fasciculare, va crea recirculare ?i relief la substrat, mai un sae, amano, totul va fi bine pt acvariul lui, is convins.
E legea induc?iei de cinp ?i legile lui kirkchopp.deci greu sa echivalezi indicial.tenunta, r sfat, la neoane, led e what u see is what u get.
flo77 wrote:Cand ai pus in functiune acvariul?
O alta solutie ptr. fixarea plantelor pe decor este superglue(cel pe baza de cianoacrilat este safe ptr acvariu).
mmmm.,.aproape 2 saptamini deja.incerc fixare naturala,sper s? ?i reu?esc.oricum, am recuperat mult spatiu pt plantare.
Felicit?ri,, arata f f bine, plante s?n?toase.rabdare cu plantele, cabomba la mine ?i-a dat drumul dup? 2 luni.
EverSad wrote:Off-topic: am vizualizat si funia de canepa'.

Dar nu am scris nimic de ea'

Ata' aia pe care se pun rufele la uscat, este buba ce strica perceptia ansamblului... (in scop experimental, se admite)

Hehe...ok...mersi ...
EverSad wrote:Off-Topic: Dar funia' aia de priponit rumegatoare, este centrul dupe' ce graviteaza toate alea' din bazin.

Adica: "funia" si ce o inconjoara'... (nailonu/firul de pescuit: este inventat de ceva vreme)

n-am, maestre, alta solutie la indemina, momentan, am pus funia aia plasticata, si funie de cinepa.
2
sper , cu chestii basics, sa nu il sufoc.
În func?ie de ph kh existent, da, oxigenul ?i codoiul dizolvat pot fi interdependente.sper c? î?i va r?spunde cineva care are problema codificat? in limbaj chimic.numa bine.
Îl am la liber, mult, ?i am v?zut c? e absolut beton, a?a mult. Îl tot fragmentez pt circularea apei, l-as fixa, dar nu ?tiu cît timp partea cu rizoizi ramine activa.

Edit.asta in caz c? s-ar fixa prin rizoizi.
Cum credeti ca e cel mai ergonomic mod de a organiza cantitatea de java in acvariu?
Am în?eles. Trebuie material cu conductibilitate termica mare.inox?
adica sa ai tevaraie in apa, cromata? nu, fara indoiala, se oxideaza si elibereaza compusi ai cuprului.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Cromat
Nu fac gupi , Io de aia am înmultit, boom demografic :)) daca ai acvariu comunitar, uita de ei..
Daca nu, î?i faci toti prietenii ?i familia, acvaristi.
DraCoNi wrote:Am inteles acum.
Multumesc mult, am sa incerc direct in acvariul nou

Cu pl?cere, ?i oricînd, cu ce pot ajuta. Daca mergi pe substrat fertil, o sa te love?ti cu siguran?? de problema algelor.io is la perioada filamentoase.
mai bine lumina in exces si ai migrene cu algele, deci sa se topeasc aplantele si pesti cu vinatai.
prima e gazon gata facut. nu am nevoie de el, l-am facut pt ca am dorit sa mentin palntele ca atare.
a doua poza , e radicul de elodea de 26 cm pina in substrat. scuze de rezolutie.

Forum Index » Profile for dinu79 » Messages posted by dinu79
Go to: