[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Fujito
Forum Index » Profile for Fujito » Messages posted by Fujito
da am citit si am inteles . dar parca era o marca Fluvial sau ceva de genu
sunt si eu interesat sa iau un filtru tip canistra dar nu stiu care e mai bun si accesibil in acelasi timp
nu stiu cum se comporta scalari (angelfish) cu neoni cand o sa creasca in rest totu e ok ;)
din curiozitate cat a costat trusa de la JBL (in Pitesti nu gasesc asa ceva)
am inteles mrs mult
olinno wrote:pai mai alearga unul pe celalalt dar nu-l musca, dupa cum am inteles sunt teritoriali

eu am renuntat la 2 dintre ei ca se cam ranisera si am preferat sa ii dau unui prieten (o pereche). Cei care ii mai am acum se inteleg bine .
ahh si in legatura cu algele . Am avut si eu dinacelea pe geam le-am indepartat cu o perie cu magneti si am folosit cam aceleasi solutii de la Tetra si nu au mai aparut .
salut frumos acvariul am si eu o intrebare scalari se inteleg intre ei ? . Am avut si eu odata 4 scalari formasera perechi si se bateau intre ei . (in cele din urma am scapat de 2 dintre ei , adik una dintre perechi).
imi pare rau pentru el dar nu prea arata bine sper sa reziste ;)
poti sai muti si in alt acvariu (eu asa faceam) si le trebuie o hrana mai fina sau o sfaramitezi pe ce-a mare cu un borcan spre exemplu ;)
salut bun venit pe forum ;)
daca chiar derajez spuneti-mi
Sump probabil o marca sao poate zis S''c''ump
eu as alege o pereche de scalari
foarte frumos acvariul si bun venit
eu unu pentru combaterea algelor am bagat algovec de la Sera ;)
sfaturi care le-am practicat cu brio la mine nu sa ingropat nimic dar nu ma mai bag de acum incolo ;)
bine nu ma mai bag va las pe voi in actiune eu mai am de invatat (ziceai undeva ca nu le facea bine cand ii cumperi de la petshop si ii bagi in apa din acvariu nu e cam acelasi lucru ? ) astept raspuns P.S. niciodata nu am zis ca le am in acvaristica dar nu am avut probleme ;) si pana la urma eu imi impartasesc experianta pe forum (si ma bucur cand ma corecteaza cineva)
clauss wrote:
muta pesti in apa curata , schimba toata apa , spala pietrisu sterge bine geamurile
...fujito, nu te supara pe mine, insa i-ti atrag atentia ca nu este primul post in care dai un sfat eronat unui incepator, daca nu esti sigur de ce si cum mai bine abtine-te...o schimbare totala de apa a-r fii un dezastru pentru acvariul in curs de ciclare, pestii a-r suferii un soc de ph iar sarea nu prea este agreeata de plante, sfatul meu este sa schimbe zilnic cantitati mici de apa (10-15%) zilnic ca sa mai reduca nivelul de amoniac din apa iar pesti sa ii urmareasca cu atentie sa vada daca acele frecari de pietre sunt doar sporadice sau sunt dese, daca apar modificari de comportament sau ceva puncte pe pesti...

eu unu asa facem si totu era ok nu am avut probleme ;)
muta pesti in apa curata , schimba toata apa , spala pietrisu sterge bine geamurile . Si dupa aceea lasa filtrul non stop , sare neiodata (1 liingura la 10 litri) .

Forum Index » Profile for Fujito » Messages posted by Fujito
Go to: