[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Fujito
Forum Index » Profile for Fujito » Messages posted by Fujito
parte cu pietricele dupa pesti am inteles-o cu ce se mai hranesc melci astia inafara de alte specii de melci ?
acela bolnav pare a fi Colisa lalia nu guram
Porcu wrote:
Fujito wrote:eu cred ca trebuie sa ai 4 examplare
De ce?

pentru a umple acvariul de pui
nu prea e bine , nu am avut pesti bolnavi deci nu prea le am sfatu meu e sa te duci la un petshop sa intrebi acolo au ei medicamente ;)
dianacorbeanu wrote:
minnardy wrote:Nu inteleg cum vine asta....tocita, dar in general pozele fac cat 1000 de cuvinte. Insa, afectiunile cozilor si inotatoarelor la pesti sunt denumite generic fin si tail rot si sunt semnele unor infectii bacteriene, bacterii care traiesc in mod normal intr-un acvariu, dar care afecteaza pestii cu un deficit imun. Acesta, la randul lui apare ca urmare a unor factori stresanti, subnutritie...in cazul tau, stresul cumpararii, transportului, aclimatizarii au putut fi factorul favorizant al actiunii bacteriei.

Tocita in sensul ca se luase tot modelul si culoarea de pe inotatoarea codala, ca si cum cineva ar fi razuit cu o lama. Ai dreptate era mai bine sa pun o poza dar oricum e moarta acum. E posibil s fie totusi ceva contagios? Pentru femela asta nu am ce sa mai fac dar mi-e foarte teama pt ceilati.

pune poza cu acvariul si cu acel guram de il suspectezi
P.S. ce filtru folosesti ?
melci acestia ataca pesti ? mananca numai melci ?
fa niste poza . Faza cu tipa care zicea ca ia lovit e vrajeala . Deoarece interesul ei este sa fie atenta sai dea si sa faca bani , nu sai omoare . ;)
eu cred ca trebuie sa ai 4 examplare . icrele ti le face inafara acvariului (pe capac probabil)
scalarul nu prea e compatibil cu guppy . Am incercat si eu sa bag 4 guppy cu scalari mei si ii alergau peste tot asa ca iam donat unui prieten ;)
ai apa tulbure la ceilalti pesti ? daca da schimb-o
ai pus o lingura de sare neiodata la 10 litri ?
filtrul merge non stop ?
si inca ceva daca cumperi pesti asigurate ca in acel acvariu nu este nici 1 mort ;)
arata mai bine pe negru ? ca as fi interesat sa schimb colantu cu flori
daca spui ca nu prea mai misca coada nu cred ca o sa mai traiasca
sunt nelamurit se vede super bine backgroundu e in acvariu sau pe dinafara ? daca e pe afara cu ce il lipesti ?
cum zice colegu nu folositi orice silicon ca eu am folosit si mam trezit cu el curgand ;)
mananca alge , mancare granule (ce cade de la pesti) , pesti morti etc
am inteles ca cel mai bun e de la Bison si Den Braven celelalte nu tin sticla
Am 2 colisa 1 dintre ei are cateca pete pe inotatoarea de sus . La poza nu prea se vad o fi boala sau e doar decolorat ? Sunt amandoi super vioi .

Aici poza cu cel cu pricina : [img=http://img528.imageshack.us/img528/488/dscf3480l.jpg]

Bun venit ! ;)
daca chiar nu ai unde sal mai tii e un PetShop in pitesti care primeste pesti dinastia mari prin donatie ;)

Forum Index » Profile for Fujito » Messages posted by Fujito
Go to: