[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kazaku
Forum Index » Profile for kazaku » Messages posted by kazaku
Maestre Radu, il cunosc pe johnny? Meriti toata apreciere Radule, serios.
Dute cu el la emag si scapa de el. Nu are sens sa iti mai bati capul si sa te chinui degeaba. Mai sunt si unele acvarii care cedeaza la transport sau nu e manopera bine realizata. Bafta.
flavius2308 wrote:
scorpionul wrote:la cutremur v-ati gandit? Magaoaia mea de 300l s-a clatinat binisor. Daca era umplut putin mai sus gaseam si eu apa langa el...asa ca si asta e o posibilitate

Un pic SF scenariul .
Daca se clatina asa de tare incat sa iasa apa pe sub capac nu cred ca mai citeam postul lui acum .

Prietene, am stat in cotroceni pana de curand. Un cutremur de 4 grade iti zgalaia casa, unu mai mare ti-o reamenaja. Cand au asfaltat strazile prin cotroceni iti mutau lucrurile in casa. Depinde totul de solul pe care e construita. In drumul taberei am prins doua cutremure si nu am simtit nici unu. Nu zic ca de la cutremur a patit asta, dar nici nu zic ca e imposibil.
Imi vine greu sa cred ca se preta emag-ul la astfel de tertipuri. Cred ca ai nimerit un vanzator(vanzatoare) batut in cap.
Materialul biologic se vinde la litru. De exemplu un litru de siporax are undeva la 250-260grame, roca vulcanica are undeva la 600-650grame...etc
Ar mai fi ceva ce am patit eu. Din cauza ca era putin inclinat acvariul, in momentul in care bagam apa ajungea pana aproape de buza in zona inclinata, si cand facea valuri la suprafata imi curgea prin coltul inclinat. Plus ca daca iti face condens (cum a zis maestru koala), poti sa ridici capacul sa vezi daca e ud peste tot. Asa ai sa fi sigur daca e de la condens. Sau sterge zona in care curge si pune hartie igenica, vezi unde se uda hartia. Daca e sters bine, hartia o sa se comporte ca o sugativa si iti indica locul pe unde curge. E posibil sa o tot muti pana gasesti zona care iti va uda zona din mijloc. Dar e posibil sa nu o ude deloc si sa fie doar condensul. Scuze pt explicatiile mele ciudate, sper sa integi ce vreau sa zic, sau sa iti traduca cineva
johnny wrote: imi place asta maestrul radu_dragan. L-ai ridicat deja la rang inalt

E un super om. Nu trebuie sa fie super acvarist sa fie maestru . Plus ca ramane dator cu o bere pt reclama
Nu prea as vrea sa fiu eu cel care incepe sa iti spulbere visele, dar din ce stiu eu, beta e bine sa fie tinut singur. Incalzitor iti e suficient unu de 100w, filtru nu iti pot recomanda unu, sunt multe variante si prefer sa las pe cei care le cunosc mai bine sa te sfatuiasca.
O sa ai. E o mamica mai stangace si mai egoista, se gandeste doar la ea. Las-o sa ii faca in acvariu si pescuiesti supravietuitori. Macar o parte or sa supravietuiasca. La mine tot asa se strang, unde vad ca pun mana vin toti acolo. Pui care ii am intr-un acvariu de 130l sunt atat de tupeisti, incat daca bag mana in acvariu si am mancare in mana vin si ma ciugulesc. Am niste pui de sajica pe care vreau sa ii dau, aia ii pot mangaia, asa de curajosi si blajini sunt.
Buna. Superb acvariu. Nu's expert dupa cum bine stiti, dar am inteles ca fac chestia asta si cand sunt panicati si au impresia ca viata le e in pericol. Am vazut la cineva cand a incercat sa mute o femela de firefish in maternitate, a eliberat cred ca jumatate din oua. Era singura femela care isi scapa ouale de frica, din pet shop o avea. Animalele care au fost stresate cand erau pui raman cu sechele. Toata viata va fi la fel.
Buna. Cumva concentratia de alge e putin mai mare in locul unde le dai sa manance? Am avut si eu, dar la mine cred ca mancarea era cauza principala, ii cam indopam si asa au aparut. Cel putin asta cred, dar e posibil sa ma insel, oricum Maestru Koala se pricepe mult mai bine.
Sunt niste raclete cu lama pt acvariu, de la JBL am vazut eu. Sau cum a zis denes, cu un card.
Bafta si spor la treaba.
Mai bine ma las pagubas o perioada.
Prima bataie pe care am reusit sa o surprind cat de cat. Sunt foarte rai. Filmul nu merge pus de telefon.
Stiu pe cineva care foloseste un filtru extern de la Tetra pus pe aceeas masa langa un acvariu de 240litri si nu are nici o problema. Singura modificare facuta e ca a taiat din furtunuri pt ca erau mai lungi.
@Lucian

Ce ai tu facut la acvariu eu am la masina de spalat. La acvariu se pare ca eu sunt mai norocos, nu pisca tinand cont ca am aproape tot facut de mine, cel putin capacul.
Schimb 30L pe zi, si aspir substratul pt ca se cacacesc astia mult. Cand trag apa cu furtunul mai curat si substratul, m-am gandit ca e mai bine daca fac asa.
Avand un incalzitor de 100w, temperatura nu urca mai sus de 25*, iar dupa schimbul de apa dura cam mult sa revina la 25*, am mai bagat un incalzitor de 150w, primit de la maestrul radu_dragan.

Forum Index » Profile for kazaku » Messages posted by kazaku
Go to: