[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elven
Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
si inca ceva, am citit niste studii despre toxicitate si din cate am inteles pentru un castravete de mare (care e cam pe jumatatea marului de mare al lui angel fish) ai nevoie de un bazin mai mic de 60 L astfel incat concentratia de la otrava eliberata in apa sa fie letala pentru vietuitoare....
mie personal mi se pare un mit faza cu periculozitatea marului/castravetelui de mare.
trebuie sa ai un adevarat dezastru de bazin sau un agresor direct al marului astfel incat sa moara ....in rest ca si chimie a apei e bullet proof. am un prieten cu nitrati peste 100 in bazin si fosfat la nivel mare....cu conditii slabe, fara aditii fara schimburi de apa fara fito zoo si marul de mare identic cu al colegului o duce binemersi colorat deschis non stop.

lafel si castravetele meu de mare, a facut fatza cu brio la 2 mutari de bazin pana acum....si acum e sanatos si fericit....ce-i drept ca si chimie a apei eu stau cu nitratii pe la 3-4 si fosfatii la 0.04
as vrea sa mai vad poze cu ce ai in acvariu sa vedem cum evolueaza chiar sunt curios...
Eu vin cu tortu si cu urarile: Casa de piatra....pardon de sticla )
image image
Nu am mai scris de aproape 2 luni in jurnalul meu. Inca traiesc... insa bazinul meu a trecut prin multe incercari datorate unor probleme personale. Sper sa rasara soarele si pe reciful meu cat de curand si sa pot reveni cu ceva si mai spectaculos....pana atunci voi sta in umbra deoarece momentan nu mai este ce a fost
cipriane...du-te bre la discovery ca cu pozele astea si filmarile....deja pe mine lumea nu prea ma mai crede ca e filmare din acvariu meu, unu mi-a zis ca e luata de la televizor ceva....
ce frumoasa s-a facut anemona de mediterana ....wow
hai cu surprizaaa
salut. se poate pune o poza ? as fi interesat
a iesit frumos ! felicitari
superb....absolut superb ! si da ! in realitate arata si mai bine
au mai ramas disponibile:

montipora albastra 135 lei
birdnest verde 145 lei
frag gorgonie 50 lei
http://picturepush.com/public/12227670
http://picturepush.com/public/12227671
http://picturepush.com/public/12227672

NAC 3 scoate eroic 1 cupa de mizerie deasta pe zi hehe...
superb nano...il ador
ce specie sunt leatherii aia rosii/rozalii....imi plac mult
1 Bucata piatra cu fragulete mici de diversi sps (roz-verde) 58 lei REZERVAT
au mai ramas disponibile:
montipora albastra 135 lei
birdnest verde 145 lei
1 Bucata piatra cu fragulete mici de diversi sps (roz-verde) 58 lei
frag gorgonie 50 lei
Euphylia verde cu 2 capete = 88 lei REZERVATA pana marti
Deoarece urmeaza sa ma mut la casa si sa trec la un proiect mai mare, pentru a evita neplacerile m-am hotarat sa reduc mult stocul viu.

Se vand urmatorii corali:
Mentionez ca trimit in bucuresti si chiar si in tara acolo unde sunt rute directe cu autocarul pentru ca vietatile sa stea la caldura.

Montipora Blue 135 lei
image

Birdnest verde 145 lei
image

Zoasi portocaliu aprins cu galben 85 lei -rari
image

Candy Cane Albastru cu maro = 95 lei
image

Euphylia verde cu 2 capete = 88 lei
image

1 Bucata piatra cu 3 tipuri de zoasi de diverse culori 85 lei
image

Gorgonia roz-alba 50 lei fragul
image

1 Bucata piatra cu fragulete mici de diversi sps (roz-verde) 58 lei
image

1 Bucata piatra vie cu GSP (dimensiune cat palma) 95 lei
image

1 Bucata piatra vie (dimensiune cat palma) cu zoasi portocalii + zoasi galbeni + palythoa albi + 1 ciuperca albastra 165 lei
1 Bucata piatra vie (dimensiune cat palma) cu zoasi verzi cu visiniu 135 lei
1 colonie de palythoa albastrui 75 lei
image

CONTACT 0720 388 908
andyhit_man YM

se poate inchide multumesc mult
2 s-au trecut la rezervare

a mai ramas 1 vierme penat alb cu roz, violet

Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
Go to: