[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elven
Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
se schimb/vand paguri de marea neagra. sunt Reefsafe, se hranesc cu alge, si sunt scavangers (mananca mortaciuni)

Marele lor avantaj este acela ca nu cresc mai mult de 1.5 cm. Practic beneficiezi de rolul lor de curatare fara a avea potentialul distructiv pe care il are un hermit crab la maturitate. Nu au forta necesara sa mute pietre din loc sau sa streseze coralii tocmai datorita dimensiunilor lor reduse.

am diverse culori: alb, crem, negru, gri.
0.5cm - 1.5 cm dimensiuni.
image

ma surprinde curatenia acestui acvariu..bravo...impecabil.
UPDATE:
image
omg.... achilles tang ala il mai are cineva din tara ? nu l-am mai vazut absolut nicaieri ...superb
image
pentru cei interesati am din nou creveti
hahahha CRABUL MANCATOR DE POLISTIREN ))))genial !!!

roaga-te sa nu se gandeasca sa faca si o mansarda ceva la casa lui si sa te trezesti cu alte distractii in fundal ) vreun penthouse....
s-a dat multumesc. se poate inchide
rezervat pt kirucd.
Se vinde o frumusete de sun coral (roz cu galben) cu 135 lei
Este de dimensiunea unei mingi de tenis.
image

Detalii pe PM
Trimit oriunde in tara (cutie termica).
Crevetii revin in forta in numere considerabile
image

Sunt dispus sa ii si vand la un pret mic sa isi permita tot romanul acvarist si in acelasi timp sa imi acopar costul deplasarii si a scufundarii pentru obtinerea lor.....

sub 4 creveti = 18 lei bucata
peste 4 creveti = 15 lei bucata

frumos tancul de offroad :X
treceti pe la cheile dobrogei facem un offroad.....eu cu bicicleta )))
inca 2 poze cu crevetii
image
image
aveti pm
Mai am creveti pentru cine mai doreste.... sunt foarte harnici, mananca si alge si resturi de hrana neconsumata de pesti de prin pietre.
Se scot la vanzare/schimb 2 neoane ATI
ATI - Aquablue Special - Stand-Alone Bulb

This is one of the established stand-alone bulbs of the modern marine aquarium. It combines the properties of a full-spectrum bulb with an elevated blue color peak. The Aquablue Special is designed for coral growth due to the high proportion of photosynthetically usable radition on corals (zooxanthellae).
Recommended as a stand-alone bulb or in combination with Blue Plus, Purple Plus or Actinic.

Au fost folosite doar 3 luni in regim de functionare 3-4 ore pe zi....

pret 33 lei bucata/ sau schimb pe orice tine de acvaristica marina

pt lampi de 90cm T5 HO putere: 39W

0720 388 908
nici nu cred ca se poate compara tunze cu koralia....
defapt daca stam bine sa ne gandim tunze sunt cele mai bune pompe de valuri din lume..... si nu o zic numai eu ....
uimitor cat de fragil poate fi un bazin....
sunt mai multe specii...astia mai colorati se gasesc pe plaja din eforie sud si 2 mai dar eu intru la scufundari dupa ei cu costum de neopren ca apa e cam rece acum 15 grade.
image
De mentionat este ca sunt REEFSAFE 100% foarte voinici, sociabili si buni curatatori ai bazinului, eu ii folosesc de peste 1 an in bazin si nu au avut niciodata probleme. in momentul de fata imi mananca din mana, ei in principiu sunt trecuti la clasa "scavangers" adica sunt parte din clean up crew.

acum am destui aprox 20....cine doreste ori PM ori ma suna. 0720 388 908
trimit si cu autocarul catre bucuresti. face 3 ore jumate.
a si inca ceva...aceste creaturi traiesc pana la 35 ani !!!

Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
Go to: