| Message |
|
|
Bogdan_g wrote:Deocamdata populatia e formata din doi ancistusi adulti salvati dintr-un vechi acvariu...
Cred ca se simt in rai  .
Bogdan_g wrote:mama da ce cacaciosi sunt
Lasa ca prinde bine la ciclare  .
|
 |
|
|
BlackOps wrote:sigur este vorba de emag au ambalat in carton si atat 
Imi pare rau de patania ta  ....... treaba cu transportu' acvariilor e cam asa: in toata lumea se transporta in cutia originala din carton. La fel ca lampile pentru acvarii, si ele-s ambalate in cutie de carton. Sau televizoarele ....... si ajung intregi. La noi se cere cofrag din scindura  ......
|
 |
|
|
Bogdan_g wrote:As vrea sa va intreb cu ce ar trebui sa tratez apa in asteptarea tropheusilor?
Cu nimic da' sa faci adaptarea cu maxima responsabilitate. Pune-i intr-o galeata mare, pune-le o piatra cu aer si dubleaza cantitatea de apa cam in juma' de ora. Atentie sa nu sara din galeata ca-s isterici  .
|
 |
|
|
Gabi C wrote:Ma intreb cum ar arata fara piatra incercuita
Aceeasi parere si din partea mea  . Restul e de pus in rama.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Gabi C wrote:Nu inteleg faza cu deciclatea - desi am pus tot materialul biologic din vechea canistra intr un un sertar si in unul materialul nou, doua zile am avut apa usor laptoasa....
Nici eu nu prea inteleg mica deciclare da' misterioase sint caile acvaristicii  . Ma bucur ca esti multumit de silentiozitate, stiu ca pentru tine e un aspect important.
|
 |
|
|
Foock me hard ....... l-am ajutat dimineata sa-l scoata din magazin  ....... l-am vazut transpirat pe viu ....... mai bine ******* *** ******** decit sa fac asta  .
|
 |
|
|
lucian999 wrote:Va rog sa-mi sugerati neoane marci/modele T5 2x24W, pentru un acvariu plantat.
Eu (mai bine zis plantele) prefer lumina roz, iti sugerez Sylvania Grolux combinat cu Sylvania Aquastar (sau Philips Aquarelle).
Imi place mult si lumina calda (830) daca nu te deranjeaza.
|
 |
|
|
|
Singura planta la care am avut seminte e Barclaya longifolia. Le elibereaza in acvariu si (daca nu le deranjezi) incoltesc iar plantutele cresc fara probleme.
|
 |
|
|
PimballWizard wrote:wtf cine plm o postat asta? eu n-am neoni
De unde ai scris postul asta?
|
 |
|
|
kryk33t wrote:Are aproximativ 10 zile si inca rezista
Inca ....... 
|
 |
|
|
|
Si io-s curios ce-s, asteptam sa mai creasca ....... daca o sa creasca. Ar putea fi plante emerse care incoltesc in apa da' nu rezista.
|
 |
|
|
|
Io zic sa-l mai lasi pina miine. Daca nu-i trece mai lasa-l citeva zile in acvariu sa prinda puteri si pe urma incearca un tratament combinat Baktopur + Mycopur, ma gindesc sa nu se fi bagat pe fir si ciuperci.
Eventual si niste sare, de multe ori face minuni si niciodata rau. Poti merge pina la 5-10 grame/litru daca o pui treptat.
|
 |
|
|
Ca de obicei, super poze, super pesti  .
Ce fioros pare paznicul acvariului  .
|
 |
|
|
|
Din poza cu Microsorum mi se pare ca frunza e maro, nu mi se pare a fi alga. Se intimpla sa mai piarda frunze la schimbarea mediului.
|
 |
|
|
mihaipop83 wrote:intre timp apa s-a curatat
E bine, a trecut suficient timp si bacteriile au inceput sa se inmulteasca  .
Numarul mic de pesti e intr-adevar un motiv sa stea ascunsi da' ai vreo 30 de pesti, ceea ce nu-i chiar putin.
Incearca sa-i observi cind nu e nimeni in camera, cind vii acasa pindeste-i prin crapatura usii sa vezi daca nu cumva se plimba cu nesimtire prin tot acvariu' si se ascund doar cind te vad. E posibil sa fie asa fricosi din cauza ca lipseste miscarea in juru' acvariului.
Daca alegi sa mai bagi pesti fa-o da' nu acum. Mai intii trebuie montat al doilea filtru si lasat sa mearga o vreme. Votez si eu cu niste materiale filtrante de calitate, facute de un producator consacrat.
|
 |
|
|
Tonisoru wrote:Din pacate apa are din nou o tenta de alb, sper sa nu fi deciclat acvariul.
E posibil sa fie de la Planariile moarte, daca e asa o sa treaca da' fa niste schimburi de apa, un sfert in fiecare zi.
|
 |
|
|
Bogdan_g wrote:Am un incalzitor doua outlet-uri si trei inlet-uri, ma crezi ca n-am loc?  )
Te cred desi e greu sa ai acvariu de 2 metri si sa folosesti expresia " n-am loc"  .
|
 |
|
|
Io votez pentru simplitate: pune totu' in partea in care-ti convine si-o sa fie bine, apa va circula in acvariu suficient incit sa n-ai probleme  .
|
 |
|
|
Gabi C wrote:Luminiatia Ta acu nu trebuie sa citesti chiar tot .
Mare dreptate ai, Eoo stioo tot si fara sa citesc  .
|
 |
|
|