[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adrian_2oo5
Forum Index » Profile for adrian_2oo5 » Messages posted by adrian_2oo5
Pompa aer Boyu SE 304 cu 2 iesiri - 20 ron
Droser osram 2x 54 w - 50 lei
Magneti alge - S - 5 ron
L - 10 ron
4 socluri t8- 12 lei/buc
4 socluri t8 (fara clema ce intra in capac) - 10 lei/buc
2 socluri cauciuc - 5 ron buc

Culturi grindal - 10 ron
Rotala rotundifolia - 0.5 lei/fir
Heterantera 0.5 lei/fir (20-40 cm inaltime)
Myrophillum - 2 lei/fir
Cryptocoryne wendtii brown - 3 lei/buc
Hemianthus micranthemoides - 0.5 lei/fir
Marsilea - 2 lei
Echinodorus schluterii pui - 15 lei
Hygrophila corymbosa - 3 lei/fir
Hygrophila polysperma - 1 leu/fir
Riccia - 2 lei/pot

culturi grindal - 10 lei/buc
culturi white worms - 15 lei/buc

Plantele/culturile se pot trimite prin Posta Romana, accept si schimburi cu socluri rezistente la apa, powerhead, pompe aer etc.
1 buc Mini filtru (intern) Qmax 200 L/ H
1 buc Filtru 1400L / H
1 buc Incalzitor Aquael AQ50
1 buc Incalzitor Scuba 25
Pompa aer

Detalii ... negocieri pe PM sau pe Ymess (adrian_2oo5)... de preferat din Bacau

Sarbatori Fericite
sunt din bacau si sunt dornic adrian_2oo5 pe yahoo mess sau iti dau un PM aici
Vand 2 ancistrusi (pereche matura) , 7 conchonius si 5 carasi aurii
Detalii pe PM.
sal radu da-mi un PM pe yahoo mess si eu am de gand sa fac un acvariu 80Lx30lx50 atat e spatiul pe hol (ID : adrian_2oo5) ne mai ajutam cu un sfat ceva !
De unde esti ? am 3 femele .... dak esti din bacau astept PM .... as fi interesat de mascul ancistrus
pai in 40 l .... u vrei si oscari si scalari .... nu merge ... ori un acvariu mai mare .... sau dai oscarii ... am avut .... cresc mari .... sunt frumosi da au nevoie de spatiu ... la fel si scalarii ... cele 5 chestii mici nu stiu ce is cu ele
La cat costa aerul conditionat .... nu se baga lumea!! oricum cei care au probleme cu caldura sa puna acvariul mai la dos in camera ... sa nu-l bata soarele !! eventual puneti ceva sa acopere geamul !! si la mine (is in partea de N) si aveam 29 grade dimimeata in acvariu ... traiau si discusii fara probleme (daca aveam)
Acum s-a mai racorit vremea si am 25 grade ... la vara nu cred ca ii mai pun pe balcom
Un prieten de-al meu are niste xifo mari cu adevarat mari si grasi in acvariu de 70 l!! dar sunt hraniti calumea cu tubi (si ei sunt destul de multi la numar) nu mai zic de gupoaice ca is de 2 ori mai mari ca la mine ( si is din acelasi loc luati !
red rooster dak din greseala (coincidenta) ai drum prin bacau vreau eu ceva plante (alea mai marfa) te rezolv cu ceva tubi ne intelegem
Asa e !! Poluam forumul eu asa auzisem ... din greseli inveti pt asta e si forumul nu ??
Ai zis "7 guppy, 4 xifo si un sanitar (a doua greseala)" de ce ar fi o greseala ???? ce sanitari sunt ?? corydoras ? daca e asa nu greseala !
"cutie de conserve (L=40, l=25, h=30). " (asta banuiesc ca e acvariul )
e destul de mic !! momentan e destul pentru 12 pestisori dar opteaza pentru unul mai mare (ala care ai zis ca-l iei puilor fa-l pt aia mari si lasa-l pe celalalt de 40x25x30 puilor)
echipament poti sa-ti iei cand vine frigul si nu ai temperatura optima si anume un incalzitor
mancare poti sa iei cam ce vrei numai ca puricii de balta sunt lipsiti de vitamine (cei uscati) .
:-P
Astia nu se aleg intre ei ?? ?? asa stiam!! daca e asa nu se imperecheaza cu oricare
xifo cu molli ?? nu am auzit ! sigur au fost fecundate inainte !!

am si eu xipho galbeni !! nu sunt incrucisati! sunt mai multe feluri in magazine !
Sau daca esti din Bacau cauta la 2X2 am vayut recent acolo

Scrie si tu locatia ta sa stim cum sa te ajutam
Era o iguana la un pet shop ... nici vanzatorul care o avea de mult nu punea mana pe ea (banuiesc ca ii era frica sa nu-l muste )Avea 2 terarii 1 cu iguana si 1 cu un varan
A mai trecut o saptamana si nu au depus sunt 2 motive !! 1 s-a format acle dop si nu mai pot sa depuna . 2 poate nu le-am oferit conditiile necesare ?? apa are 25 grade , bazin de 10 l, un filtre cu burete !! care se baga sa zica ce am omis ??????
Ai tu neoni de vanzare ?? nu stiam ... am crezut ca omu poate vrea de la vreun petshop si era un sfat ........ si nu era comentariu la pret!! la mine la bacau tot asa e pretu .. da ziceam si eu asa ...... fara rautate ......
Pai pui ceva vase mai mari cu apa in terariu !!!!! si daca e facut corespunzator va mentine umiditatea !! :-) terariul meu e gata ... poate am sa fac poze nu stiu cand da am sa fac vreo cateva !! Multumesc celor care m-au ajutat ... a iesit ca la carte nici la petshop nu e mai frumos ca al meu

Forum Index » Profile for adrian_2oo5 » Messages posted by adrian_2oo5
Go to: