[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adrian_2oo5
Forum Index » Profile for adrian_2oo5 » Messages posted by adrian_2oo5
Ma bucur pentru tine!! sper sa-ti iasa micutii ..... si sa fie sanatosi!! ai pregatit infuzori, micro????
pentru cei din Bacau, sau cei care vin pe aici , am sanitari coridoras albinosi de vanzare!! (ii dau cu 5000 buc celui care ii ia pe toti )
Vedeti daca nu sunteti din Bacau !! am eu vreo 7-8 bucati exact ca ala!! is puiuti inca 2 cm!! am si pe verde!! daca ai drum prin Bacau ......
off topik : mai frumosi is xipho simson, xipho negru cu voalul portocaliu, etc ......
Icrele sunt ff mici si albe!! orcum femela trebuie scoasa imediat dupa depunere ca masculul incepe sa o fugareasca si sa o bata !!
(poti sa vezi icrele !! mai cade cate 2 -3 si masculul le ridica si le pune inapoi in cuib !! )
Daca tot ati deschis un topik am si yo o intrebare!! cand ies micutii (melci) din cuibul ala ?????????
Am yo kuhli 2 masculi si o femela grasa au max un an dak vrei trebuie sa vii la bacau !! 150 k toti 3
Pai la betta mei (am mai multe perechi ) am un mascul care face cuibul cam a doua zi dupa ce l-am pus, am unul care face cuibul atunci cand ii pun femela cu el in acvariu, si depunerea incepe cam tot in ziua aia maxim a doua zi ! Normal depunerea incepe imediat sau in 3-4 zile. (daca femela nu vrea sa depuna in 4 zile trebuie schimbata! Depunderea dureaza 3-4 ore, icrele ies dupa 36-48 ore (depinde de tamperatura) cam atat!!
(off topic sunt de cumparat pe la voi betta ca cel din poza ta ?? tare as vrea o pereche )

Forum Index » Profile for adrian_2oo5 » Messages posted by adrian_2oo5
Go to: