[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adrian_2oo5
Forum Index » Profile for adrian_2oo5 » Messages posted by adrian_2oo5
Nu stiam de chestia asta!! deci un minut in 55 grade ... nu am termometru da dad yo ....... macar nu e risc de imbolnavire ca si asa ii indop cu tubi
Pai daca il oparesti este la fel de consistent ca cel viu (proaspat ... neoparit ) ?? poate am sa incerc si eu
Era o vorba pe aici !! nu mai stiu exact unde.....
Nimic nu va face sa creasca discusul mai repede ca tubii, dar tot asa de repede poti sa-l omori .... cam asa ceva!! merge si in cazul scalarilor !!
E usor sa depui cu betta!! cat despre acvariu plantat cu multe ascunzisuri nu e strict necesar!! ai mei fac cuibul sub o bucata de polistiren
Daca ai sa le dai tubi e super bine!! cresc repede ... si grasuti
!!!! uitai!!Masculii se omoara mai rar!! la mine in acvariu cel mai maricel are prioritate la tot!! restul asteapta, fug din calea lui
Oricum daca bazinul e mic se intalnesc ... se bat (prima data) si dupaia ramane una din ele sefa akolo Turele viitoare cand se intalnesc cea care a luat bataie prima data fuge. daca bazinule e mare si bine plantat ....... nu sunt probleme!! (nu toti betta sunt bataiosi )
Am pus 2 tetrazona (pereche) la depus intr-un acvariu de aprov 10 l !! am pus plasa pt icre sa nu le poata manca, da de unde icre ?? nu vor marlanii sa depuna!!!!! ce am omis ?? apa are cam 1 saptamana (atat a fost pusa la statut) pereche este matura, bine dezvlotata. Cum ii stimulez sa depuna ?? ce sa le fac ??
"Alte vietati de-ale noastre" !! aici cred ca e bine sa postez!! daca nu e bine atunci moderatorii sa-l stearga !!
Perusii de cate ori fac oua pe an ???????
Vii pe la bacau ?/ te rezolva adi cu ceva xifo negri, rosii (cu ochi rosi si voalati) ca cei din poza ??
as vrea tare mult !! poti sa-mi dai un pm cand ai poze!! sau iei legatura cu mine pe msg (adrian_2oo5) am mai aflat multe chestii despre terarii dar inca nu ma apuc!! vreu sa aflu si mai multe !!
sal !! ms pt ajutor !! cand am vreo neamurire iti dau un PM !! poate faci si poze!! nu m-am gandit la asemenea dimensiuni ! da am sa incerc sa-i fau un spatiu cat de maricel cu putinta!! la sticla am renuntat dupa ce am vazut linkul de la leo si ce am mai cautat eu !!
esti din bucuresti!! sunt multi la tine acolo are au si daca ar vrea te-ar putea ajuta!! nu le da ou decat daca esti nevoie sa le dai !! strica apa oul si cresc foarte greu cu ou!!
Sa nu pui amandoua odata!! nu e bine deloc!! deci ai o boala in acvariu , iei femela aia si o pui intrun acvariu separat, pui tripaflavin(respecti ce scrie pe cutiuta 1ml la 5 litri de apa asta insemnand 30 picaturi eu zic ca e mult pui si tu acolo vreo 10-15 picaturi )
Cred ca ar trebui sa pui unpik si in acvariu
Te duci maine la magazin (pet shop) si ceri TRIPAFLAVIN e cam 20 k
si citesti ce scrie pe cutie!!
Vezi si tu unpic !! are punce albe ca grisul , are coada stransa, nu mananca, daca e sa aiba vreo boala bine sa o separi (daca ai unde) si sa-i faci un tratament !! acum depinde si de ce boala are da de obicei solutiile pe care le folosesc in caz de boli sunt : verdele de malachhit si triplaflavinul ( nush daca am scris corect)
Vezi femela de platty poate are paraziti sau vreo boala!! (de asta se scarpina, mai ales la ICH)
Scalarii cand cresc unpic o sa-ti ciupeasca voalul la guppy (din proprie experienta iti zic)
Betta depinde, am si yo vreo 4 si nu au nici o treaba cu guppy si ceilalti, dar snt si cazuri exceptionale
Jandarmii (nu am avut, dar din cate am vazut sunt pesti pasnici, rapizi la mancare, sar din acvariu)
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO bine Leo !! e super site-ul !! ce idei mi-au venit chiar ca am de stat vreo cateva zile pe akolo !!
Am dat la search!! nu am gasit !! Oricum yo vroiam ceva poze, daca a mai facut cineva asa ceva ??( o iguana va locui in terariu ) Nu e pentru mine e pentru cineva drag care m-a rugat sa o ajut. Si am de gand sa duc la capat misiunea !!

1. poze cu ceva terarii (am dat search pe google da imi gaseste poze mici (nu intelegi nimic din ele)
2. cam ce materiale sa folosesc ?? (presupun ca in primul rand sticla)
(cum sa fac sina sa culiseze capacul, ceva aerisire sa nu se sufoce, etc, astept idei)
Postez yo primul aici!! am asteptat sa deschida cineva un topik sa citesc si sa mai intreb dar .....
Vreau sa construiesc si yo un terariu !! si as vrea sa imi dati ceva sfaturi
sau daca imi da cineva niste linkuri (cu poze mai mari sa inteleg cum is facute si din ce) vreau sa-mi iasa ceva frumos!! pls !!

Forum Index » Profile for adrian_2oo5 » Messages posted by adrian_2oo5
Go to: