[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Am o problema cu masculul EBJD. De cateva zile i sa umflat abdomenul in partea dreapta in apropiere de orificiul anal. Nu mananca si parca respira mai greu decat ceilalti. Nu e apatic insa se tot ascunde si mai ales sta mai tot timpul cu partea umflata catre spatele acvariului asa parca sa nu il vad.
Aveti idee de ce ar putea fi si ce as putea face.
Momentan am ridicat temperatura la 29 de grade si ii tin nemancati.
De curand am luat doi Salvini de la Hornbach insa nici un alt peste din acvariu nu are aceste simptome.
De mancare a mancat diverse tipuri de granule pentru ciclide mari, mai rar inima de vita si creveti decorticati prefierti.
Muta filtrul ;)
Cristi ai grija ca citeste oamenii si face AVC
Noroc ca ai zis repede ca e o gluma ca veneam cu galeata pana in Italia.

La cum arata acvariul cred ca te pregatesti sa castigi un concurs
"Ca sa nu ziceti ca sunt rau si sa va faceti macar o idee , de la mine pentru voi, o poza din ultima faza a montajului modulelor , adica a celui "suspendat""

Cata cruzime domnu' Cristi sa ne tii pana la sfarsitul lunii.
Ati putea sa imi spuneti care ar fi substratul ideal pentru americani?
Stiti cumva daca pot folosi pietris din marmura ca subsrat?
Am eu JD. Cca 8 cm . Daca vrei ne auzim.

Dan
0745-145354
office@eurodeka.ro
Dan P wrote:Daca reusesti sa ascunzi si ultima teava va arata..... mortal

edited by koala: Teava de care vorbesti tu e pusa acolo doar ca sa sprijine modulul (cel de sus)... pozitia modulelor nu e stabilita deocamdata. Cristi face incercari si experimenteaza inca.

Ma furat peisajul si nu mi-am dat seama.

Cred ca o sa arate mortal cu acele crevase intre roci. Sunt curios cum o sa bata lumina pe bucata de sus

Sunt superbe decorurile da si costa.. . Mi-as lua si eu daca s-ar dormi mai comod pe pres
Daca reusesti sa ascunzi si ultima teava va arata..... mortal

edited by koala: Teava de care vorbesti tu e pusa acolo doar ca sa sprijine modulul (cel de sus)... pozitia modulelor nu e stabilita deocamdata. Cristi face incercari si experimenteaza inca.
Cutia ma costa cca 520 RON, sticla cca 200 ROn iar "cauciucul lichid" cca 200 ROn, pentru cca 400 l. Siliconul il am
Scuze ca ma bag, dar nu ieseai mai ieftin cu un plywood acvariu??
Am gasit la o firma pe net si e cam 6 EURO+TVA/Kg daca iau mai putin de 25 de kg sau 100 EURO+TVA daca iau o canistra intreaga.
Consumul estimat e de cca 2 kg pe mp. E rasina epoxidica.

Daca as gasi pe cineva sa ma cuplez as lua o canistra. Partea prosta e ca odata deschisa trebuie folosita in maxim o luna. Daca mai are cineva un asemenea proiect poate vorbim.
In cazul asta 12 va fi. Imi place somnul linistit.

Am colectat niste lemn de liliac cu forme foarte interesante. Am executat o fierbere sanatoasa de o junatate de zi iar acum sunt la pastrare intr-un butoi cu apa sa iasa taninii. Aveti idee cat trebuie sa stea in apa pana sunt safe pentru pesti?

Ms
Incep un upgrade la un acvariu de cca 400 de l net . Atata imi permite spatiul momentan.

Am sa fac un plywood acvariu cu dimensiuni de cca 1400x550x700 mm Lxlxh. Cutia va fi facuta din PAL de 18 mm si am sa fac doua "ferestre", una frontala si una laterala. Materialul de impermeabilizare va fi un cuciuc lichid de uz alimentar, iar sticla de 10 mm
"Ferestrele vor fi de cca 1300x550 respectiv 400x550. Credeti ca e OK la grosime de 10 sau sa caut mai groasa?

Daca aveti ceva sfaturi le astept cu interes.

Abia astept .
Tu cu ce ii hranesti??
Update. Noul superstar din acvariu

Au ramas doar americani in acvariu.
Poze cu inculpatii
Buna

nu am mess poti sa imi dai un tel sau lasa un nr si te sun eu.

Dan
Buna

vand 2 Tiger Oscar de cca 10-13 cm. Pestii sunt in Brasov. Nu am poze cu ei insa sunt perfect sanatosi.

Pret 15 RON/Buc

Dan
0745-145354
office@eurodeka.ro

UP UP UP

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: