[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Din pacate proiectul meu a fost un epic fail Nu pot sa imi explic de ce a curs (in curte din fericire).
Momentan nu am timp de el dar cand o sa am incerc sa il desfac si sa inlocuiesc un perete (lateral stanga).
Sunt extrem de suparat dar nu am ce face. Am vrut sa fac ceva cu mana mea si nu prea a iesit.
Acum dupa o gramada de munca si bani cheltuiti o sa mai fac o incercare si daca nu iese ma las pagubas. Sau vand un terariu deosebit
Impresionant . Ai alest perfect sa pastrezi fundalul
Cristi sa nu te superi pe mine da mi se pare ca piatra din mijloc (aia pentu love making) e putin din alta poveste . Poate algele o sa schimbe radical situatia.

Oricum lungimea ca lungime (ca toata lumea le face lungi) , da latimea acvariului e un deliciu .
Dupa primul strat am armat cu o tesatura speciala pentru asa ceva si nu cred ca o sa am surprize. Am renuntat la colorant in ideea ca se va acoperi fundalul cu alge su nu va mai atrage atentia. Oricum o parte din fundal va fi acoperita de plante si de decoruri.
AM mai evoluat putin cu proiectul. Mai am cateva retusuri si ajung la apa
Si-a revenit. L-am tratat de paraziti cu o solutie de la JBL. A doua zi a eliminat un bol alb si in doua zile sa apucat de mancat. Inca isi revine si e cam slab dar e pe drumul cel bun . Vineri urmeaza partea a doua a tratamentului (pentru ouale de paraziti eclozate de curand).
Nici o noutate??
Am primit pachetul de plante.
Superb
Recomand cu mare caldura! Nota 10+
Buna

am facut plata. Se pot trimite plantele va rog!

Dan
Ms Koala

poate nu e Dexlink asa de fortos sa le care pe toate
Vreau eu 5 l de inelele daca se poate.

Dan
Cristi joci in Liga Campionilor .... eu sunt la pitici pe langa tine
Exceptional proiectul.
Dupa dezvaluirile "ilegale" ale pozelor cred ca e perfect.
Vezi ca gasesti pui la petshop-ul de la piata Tractorul
Am avut eu de dat. Acum e tarziu.
Vezi la Albinik
Ultimele
Inca doua
Inca doua
Incepe nebunia!!
Daca aveti ceva sugestii nu ezitati

PS Din pacate masculul nu da semne de revenire
Am o problema cu masculul EBJD. De cateva zile i sa umflat abdomenul in partea dreapta in apropiere de orificiul anal. Nu mananca si parca respira mai greu decat ceilalti. Nu e apatic insa se tot ascunde si mai ales sta mai tot timpul cu partea umflata catre spatele acvariului asa parca sa nu il vad.
Aveti idee de ce ar putea fi si ce as putea face.
Momentan am ridicat temperatura la 29 de grade si ii tin nemancati.
De curand am luat doi Salvini de la Hornbach insa nici un alt peste din acvariu nu are aceste simptome.
De mancare a mancat diverse tipuri de granule pentru ciclide mari, mai rar inima de vita si creveti decorticati prefierti.
Am incercuit zona.

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: