[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P

vand 5 Buc Jack Demsey de cca 8-10 cm .
Pestii sunt sanatosi si frumosi. Ii vand ca nu mai am loc pentru toti.

Pret 20 RON/ Buc sau 80 RON toti 5. De preferat preluare din Brasov.

Dan
0745-145354
office@eurodeka.ro
Doru nu ma uiti ca sunt pe lista .

Dan
Brasov
Se poate inchide!
Sa le stapanesti sanatos ;)
Buna donez un manunchi de plante. Sincer nu mai stiu cum se numesc. Le vedeti aici pe topicul meu.

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15649.page

Daca cel care le vrea are ceva plante de suprafata de dat ar fi super. Daca nu sa le stapaneasca sanatos.
SUperbi pestisorii!

No o lua in nume de rau dar nu sunt prea multi??
Anunt de actualitate.
Buna

cumpar un mascul de Salvini daca are cineva.

Dan
0745-145354
office@eurodeka.ro
Superbi pestii . Poti sa pui si o poza de ansamblu?

PS Si sa maresti lista de prenotari
Preferatul meu in ultima vreme
Up
Update
Cat de mari sunt parintii?? 5-6 cm??
Eu aveam impresia ca sunt masculi . Sunt cam agresivi mai ales intre ei. De un timp cel dominant il cam jumuleste pe celalalt insa s-au obisnuit cu situatia. Pana s-au pus de acord cine e seful era un razboi continuu. Acum cel mic a invatat sa se fereasca si sa nu se mai dea grozav in fata sefului. Se cam ciondanesc si cu toata gasca de Dempsey . Asa e felul lor. ;)
Se poate inchide.

Multumesc !
Foarte frumos!

Ce se adunasera pestii la poza de grup .

De cat ai sticla si de unde ai luat-o??

Ms

Dan
Scuzati intrebarea daca e stupida, dar exista cumva Oscari galbeni sau sunt cei albino prezentati in lumina galbena sa para aurii??

http://www.youtube.com/watch?v=YHzGhGNbZFI&feature=related
Donez o pereche de Pleco.
Masculul are cca 18 cm iar femela cca 15-16 cm.

De preferat in Brasov sau cu preluare de la Brasov.

Dan
0745-145354
office@eurodeka.ro
Cata rautate
Pune si o poza de ansamblu ;)
Auratusii sunt foarte bataiosi de felul lor. Poti sa le mai faci ceva ascunzisuri pentru invinsi sa se poata retrage la nevoie.
Daca agresiunile continua si nu are un refugiu la un moment dat (poate sa dureze si luni) pestele agresat cedeaza. Pur si simplu refuza sa se fereasca de agresori si sa manance. De obicei sta la suprafata intr-un colt. Nu cred ca esti in situatia asta. Sa intamplat cand am ramas fara mascul si femela dominanta le agresa constant pe celelalte.

Am avut la un moment dat un mascul mare de cca 15 cm si trei femele mici 5-6 cm. Le fugarea masculul de le sareau fulgii. Avand unde sa se refugieze toate au ajuns la maturitate si s-au si indragostit de agresor.

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: