[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Legat de geamurile laterale, a ramas doar cel din dreapta si ofera o priveliste de senzatie de pe canapea cand nu e nimic la tv, adica in mar e parte din timp
Asta
Vand acvariu Eheim 240l (luat din Hornbach).
Acvariu se vinde ca in poza fara capac si neon dar cu suportul de capac inclus.
Dimensiuni 120x40x50 Lxlxh. Colantul de pe spate se poate da jos foarte usor daca se doreste.

Pret 600 RON cu preluare din Brasov.

Dan
0745-145354
office@eurodeka.ro
La cati pesti ai in acvariu sa stii ca o pana de curent de 1-2 ore va fi o catastrofa. Sunt muuuuult prea multi pesti in acvariul tau. E adevarat ca la o asa competitie cei care cresc se fac si foarte frumosi insa tu ai avea de unde sa triezi

Imediat ce se limpezeste apa am sa fac niste poze mai faine...
Hai cu Fanta
Inca una
Dupa ce a stat la proba cele doua saptamani in curte am bagat monstrul in casa .
Aveti niste poze facute cu telefonul asa sa vedeti ce si cum. Decorul e pus asa ca sa termin treaba ca era destul de tarziu. la fel si plantele Am pus o sticla de Fanta sa va faceti idee de proportii. Personal cred ca daca mai aveam 50-75 de cm pe lungime si -10 pe inaltime (da m-am lacomit ) era perfect.
Urmeaza sa maschez toate suruburile si azi trebuie sa prind corpul de perete asa sa dorm linistit.

Cred ca are potential si vad ca neoanele de la vechiul acvariu fac fata cu brio.

Acu' pestii par guppy
Observ ca unii sunt mai "egali" decat altii
Mie mi-a fost inchis un topic imediat ce am facut un up (my bad)
Am sarit la costuri cu 300 de RON pentru membrana ca am avut de refacut un perete si am refacut tot interiorul. Oricum daca ar fi sa fac unul de la 0 as schimba cateva aspecte si cred ca ar fi un succes garantat.

Ca si costuri vreo 520 cutia, vreo 200 sticla silicon si maruntisuri inca vreo 100 si membrana vreo 500.

Intre timp ma sunat sotia "vezi ca iti curge acvariul" sa imi dea lacrimile nu alta...... noroc ca a fost doar o gluma

Antikaaliv nu te intereseaza un Salvini??
Am refacut acvariul si momentan tine apa . Daca nu am probleme timp de doua saptamani cu el il bag in casa
De ce nu iti iei in filtru ca la cat o sa cheltui sa il faci cu siguranta gasesti unul second hand ;)
O fi stranutat si le-a inghitit
Gusa e vizibila spre sfatsitul `sarcinii` la inceput e doar o inclestare a falcilor.
Oricum vei fi surprins cati pui, si de ce marime poate tine in gura chiar si o femela mica.
E foarte posibil sa fie gusata 99,9%

De obicei nu mananca daca au gura ocupata

Eu am observat ca atunci cand au puii mai mari in gusa mai iau cate o granula in buze si o tin acolo asa sa pape si aia micii.
Da pe unde ai bagat frate sump-ul sub cadru , l-ai curbat sa intre???
Ia scoate bimaculatusii din acvariu asa sa ai posturi pe topic .

Important e sa se uite lumea nu sa comenteze neaparat . Uitate la cate vizionari ai ;)

EU de exemplu urmaresc topicul si lui Koala de la marine dar nu am ce comenta ca sut depasit ;)
Deoarece sa ales perechea, vand mascul de Salvini de cca 8 cm.
Pret 15Ron.
De preferat cu predare in Brasov.

Dan
0745-145354
office@eurodeka.ro

NU vreau sa te supar dar sa stii ca e uratel acvariul.
Cauta un decor pentru fundal si dai cu schimburile de apa saptamanale filtrarea clar nu face fata.
Cristi esti in vacanta sau nu vrei sa ne mai delectezi cu ceva poze??

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: