Revin cu parerea ca incerci doar o metoda inovatoare de a te sinucide
Acu' fara glume chiar daca ar tine suportii locatia acvariului este total nepotrivita. In cazul schimburilor saptamanale chiar si folosind furtun tot o sa mai pice apa in pat. Apoi datorita pozitiei va fi extrem de greu de umblat in el (cand aranjezi decorul ...). Daca vrei sa il admiri doar in picioare pozitia e ok altfel este extrem de prost pozitionat. Unde o sa pui filtrele ca o sa ai nevoie de cel putin 2 canistre la volumul ala sau una mare de tot. Cum ascunzi toate cablurile furtunele ...etc??
Parerea mea e ca faci o pare prostie daca te apuci de asa ceva. Eu am pus un acvariu de 400 de l pe corpul din pal dublat si ranforsat si avem emotii cu pardoseala. La tine sigur o sa se smulga diblurile din perete sau din tavan. Daca nu pe loc in cateva zile cu siguranta.
SIngura ta solutie e sa te limitezi la spatiul ramas intre fotolii

. Deci tot la 240 l ajungi si crede-ma e de ajuns pentru saltul pe care vrei sa-l faci. E mai importanta calitatea decat cantitatea.
PS Avand in vedere ca nu ai vrut sa faci un capac de acvariu crezi ca un proiect de 500 de l e o idee buna??