[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Poti sa pui o poza te rog!
N-am camaruta de nebunii asa ca mai greu cu dragostea
Hai si cu filmarea!!

http://www.youtube.com/watch?v=1KhkBmaOCYk&feature=youtu.be
Si femela de Salvini dupa ce a ramas vaduva.
Iote pozili .

Sunt extrem de greu de fotografiat.
E foarte posibil sa fi montat capacul invers la filtru
Iti recomand sa pui spraybarul spre suprafata apei pe lungimea acvariului si sa reglezi putin debitul daca e prea mare. Daca jetul antreneaza putin supratata apei cat sa nu faca pelicula e destul.

Totusi la cati pesti ai in volumul acel de apa e posibil ca mizeria sa fie data si de faptul ca le dai prea multa mancare.

Mizeria nu are ce cauta in filtru, ea trebuie aspirata saptamanal daca ai posibilitatea sau macar la 2 saptamani. Daca vrei filtrare mecanica poti sa pui un filtru intern cu burete dar tot nu te scapa de schimbul de apa. Asta daca vrei sa se simta pestii excelent.
Valabil si la schimburi cu ciclide americane.
Impreuna cu acvariul o sa dau si cateva radacini fierte.
Par sa fie femele
Pretul scade la 500 de RON.

Astept eventuale oferte de bun simt.

Dan
0745-145354
EBJD sunt mult mai deschisi la culoare asa ca daca ai avea cu siguranta ti-ar atrage atentia.

Din cate stiu ca sa obtii EBJD folosesti un EBJD si un "hibrid" intre JD si EBJD.
Uaaaauu!!!
Revin cu parerea ca incerci doar o metoda inovatoare de a te sinucide

Acu' fara glume chiar daca ar tine suportii locatia acvariului este total nepotrivita. In cazul schimburilor saptamanale chiar si folosind furtun tot o sa mai pice apa in pat. Apoi datorita pozitiei va fi extrem de greu de umblat in el (cand aranjezi decorul ...). Daca vrei sa il admiri doar in picioare pozitia e ok altfel este extrem de prost pozitionat. Unde o sa pui filtrele ca o sa ai nevoie de cel putin 2 canistre la volumul ala sau una mare de tot. Cum ascunzi toate cablurile furtunele ...etc??

Parerea mea e ca faci o pare prostie daca te apuci de asa ceva. Eu am pus un acvariu de 400 de l pe corpul din pal dublat si ranforsat si avem emotii cu pardoseala. La tine sigur o sa se smulga diblurile din perete sau din tavan. Daca nu pe loc in cateva zile cu siguranta.

SIngura ta solutie e sa te limitezi la spatiul ramas intre fotolii . Deci tot la 240 l ajungi si crede-ma e de ajuns pentru saltul pe care vrei sa-l faci. E mai importanta calitatea decat cantitatea.

PS Avand in vedere ca nu ai vrut sa faci un capac de acvariu crezi ca un proiect de 500 de l e o idee buna??
Ai sanse sa transformi acest proiect intr-un epic fail.

Daca nu vei dormi in pat macar filmeaza ca o sa ai multe vizionari pe youtube ;)

Parerea mea las-o balta pana nu moare cineva, si nu ma refer la pesti
Aualeu Cris ce au crescut balenili zici ca ai acvariu de 200-300 de l

Cu pozele de la expo daca reusesti sa faci un topic tot aici dar separat cred ca e o idee buna.

Asteptam
Da am pus acvariul de 400 de l pe el.

Vezi ca pe net sunt cativa care executa capace la comanda chiar bunicele. Practic al meu vine cu partea inferioara a capacului pe care se pun neoanele si se acopera spatiul ramas. NU cred ca o sa te coste mult sa faci asta si oricum poate arata excelent.

De pret ce sa mai vorbim
Dan
Oferta mea e valabila ;)
Cris ai terminat cu expozitia?? Vrem poze poze poze
Dau impreuna cu acvariul si neoanele (tuburile) cu care a venit acvariul si unul special de ciclie albastru de la Sera.

Dan
0745-145354

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: