| Message |
|
|
Schimb acvariul Eheim de 240 l de aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/21779.page cu filtru extern pentru acvarii de 400-600 l.
Ofer sau solicit diferenta daca e cazul.
Acvariul se afla in Brasov
Dan
0745-145354
office@eurodeka.ro
|
 |
|
|
|
Valabil si pentru schimb cu filtru extern pentru acvarii de 400-600 l.
Dan
|
 |
|
|
Florin daca mai e valbila donatia/schimbul dupa 7 Ianuarie sunt eu interesat.
Te sun eu
|
 |
|
|
Am zis ceva ce nu trebuia????
Ceva noutati maestre?!!
|
 |
|
|
koala wrote:Am exilat un hermit... e a 2-a oara cand il dau jos de pe un melc Trochus, vrea sa-i fure cochilia (cred).
Poate vrea doar sa-l violeze
|
 |
|
|
|
Daca o sa dai si pe bucati ma intereseaza filtrul si mopani.
|
 |
|
|
Eu am scapad de BBA momentan  cu schimburi de apa mai dese 20% la cateva zile, reducerea programului de lumina.
In plus am oparit buturugile si am sacrificat frunzele afectate grav si am curatat pe cele ce se mai puteau salva.
O indesire a plantelor daca e posibil se pare ca ajuta avand in vedere ca le papa papica BBA-urilor
|
 |
|
|
La biocelati se pare ca am 5 femele si un mascul electric care e chiar cuminte. Incepusem sa am probleme cu masculul de Salvini care facea legea pana de curand si nu nu vorba buna. AM preferat sa ramana soata lui la conducere ca e mai colorata si mai putin violenta.
Nu am nici o problema sa vorbim pe topic si de Severumi  .
Imi doresc mult sa vorbim de ceva Red Terror da nu gasesc.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Inca una si ma duc!!
|
 |
|
|
|
Inca una!!
|
 |
|
|
|
Astia ar fi!!
|
 |
|
|
Sunt perfect deacord cu tine  . Da ce pot face
|
 |
|
|
De Dan e vorba.
Ce pot sa zic, eu inca astept Severum rosu insa avand in vedere ca sunt foarte greu de gasit nici nu prea ai de ales. Comanda initiala a fost acum vreo 5-6 saptamani insa mi-a spus de la inceput ca nu stie exact cat o sa dureze si oricum era lista , mare in fata mea. Avand in vedere ce greu se iubesc Severmii astia nici nu e de mirare.  Baga-le-ar o gena de nigro in ei
Cu siguranta are multe cereri avand in vedere ce specii aduce.
|
 |
|
|
E cineva la Iasi care aduce/are
|
 |
|
|
Unde ie fetele ????
|
 |
|
|
AM de cateva zile doi Severum Gold super simpatici. Avand doar vreo 4 cm am cam avut emotii cu itroducerea lor la un loc cu balenele
Din fericire totul e perfect si nimeni nu are treaba cu ei. Asta si datorita comportamentului de "ce vrei mosule n-ai treaba"
Urmeaza sa mai iau vreo 3 Severum rosu si sa mai renunt la 2-3 femele de Jack Dempsey asa sa nu se aglomereze vrea tare cada
|
 |
|
|
Iti recomand un corp din Pal dublat. Eu am asa ceva la un acvariu ce cca 400l http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/80/15649.page
La mine sut patru pereti verticali dublati si placa inferioara si superioara dublata. De siguranta corpul e prins de perete. Nu am spate la corp pentru un bun acces la filtre cabluri etc..
NU iti recomand piciorusele cu surub deoarece la greutatea respectiva au toate sansele sa strapunga materialul.
Daca ai suprafata dreapta poti sa faci corpul fara picioare si ai suprafata de asezare a greutatii mare si uniform distribuita. EU initial am vrut sa pun o placa putin mai mica decat corpul, pe post de picioare insa am renuntat si nu regret.
|
 |
|
|
|
Poate am incurcat eu borcanele. E vorba de Jbl SintoMec. Scrie pe prospect "with ideal 1200 mp/l colonisation surface for millions of beneficial bacteria"
Inelele ceramice fac filtrare mecanica??? Pai buretii ce mai fac???
|
 |
|
|
|
Buna
am adaugat si eu in filtrul extern 2 l de inele ceramice de le JBL. Am inlocuit doi bureti cu porozitate mare.
Aveti idee in cat timp ar trebui sa fie colonizate?
Ms
|
 |
|
|