[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Pe lemne filmul respectiv e normal. De obicei daca ai melci sau ancistrusi se rezolva. Daca nu, poti sa le mai speli de cateva ori. In timp dispare.
Nu aveam o unealta de taiat performanta si am preferat sa il las asa.

Intre timp apa sa limpezit si arata destul de ok. Maine probabil ca fac rost de Moss si incep infrunzirea copacului.
Crengile fiind destul de mari nu prea am alternative la asezare si nu as vrea sa le scurtez. Ideea e ca vrea sa dau impresia unui copac inundat in lunca, din acest motiv am lasat sa iasa capetele din acvariu.. Sper sa fac rost de Moss cat de curand sa vad cum imi iese.
Siliconul alb nu ma deranjeaza chiar deloc. Da bine cu mobilierul din apropierea acvariului.

Poate la bolovani sunt asezari mai fericite insa momentan nu am idei. Astept sa mi se limpezeasca apa si gandurile.
Guppy as avea sigur cui sa ii dau... am ciclide.... americane.
Sincer si pe mine ma deranjeaza putin bolovanii da nici eu nu stiu de ce. Siliconul e de acvariu si nu ma interesat culoarea asta fiind unul de proba. La ce te referi daca il curatam umpic mai bine??
Vezi sa nu fie toxica
Asta-i minunea ...

Hai cu sugestii, reclamatii sfaturi etc..
Daca are cineva Moss de vanzare in Brasov as fi eu interesat sa cumpar.

Vreau sa cumpar niste Moss in Brasov pentru noul meu proiect de 60 de l.

Dan
0745-145354
office@eurodeka.ro
Frumos frumos !
Ceai serveste cineva??

Sunt tot mai tentat sa il populez cu Guppy . Sper sa le placa printre crengi. Oricum nu o sa ramana toate .
Work in progress..
Mirosul de mucegai poate fi de la capac. Da-l jos si verifica unde ar putea face condens/mucegai De la apa nu am auzit nicioadata.

Poate ti-au dat aia de la JBL colonii starter pentru branza .
Recomandari cu fauna ????
Pune o poza ca e greu de explicat
Asa ma gandeam si eu . Daca ma supar pun toata apa si iau un filtru ciclat si gata-i noua casuta.
Sincer ma tenteaza Neonii, Guppy, Betta sau Xsifo.
Credeti ca daca pun cativa litri de apa din acvariul mare ciclat si un burete din filtru am sanse sa grabesc ciclarea in asta de 60 de l??
Buna

tocmai am executat un acvariu de 60 de l de proba sa imi fac "mana " pentru proiectul mare de cca 500 de L.
Formatul sau este 45x45x30 cm din sticla de 4. Are intarituri pe fund. Cele de sus nu le-am mai pus ca "meseriasii" nu au fost in stare sa taie drept sticla si nu am mai reusit sa le pun.

Avand in vedere ca va fi si functional in cateva zile am de gand sa bag ceva vietati in el.

As dori ceva sugestii din partea voastra legat de populare si plantare. La plante nu ma bag decat la easy ca nu ma pricep si nu am stofa de "gradinar".

Hit me!!
Acvariul a plecat la Bucuresti.

Se poate inchide.

Multumesc!
A disparut un mascul de Titteya. La cat sunt de sexosi cred ca a intrat din greseala in gura unui Oscar la restu' coafura rezista
Nu neaparat. Daca ai multe pietre si ascunzisuri in acvariu nu te stresa sa o prinzi ca risti sa inghita puii. Daca nu ai ascunzisuri sau e singura femela ar putea sa o hartuiasca masculul.
Eu am lasat femelele mereu in acvariu si tot timpul aveam pui printre pietre.

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: