[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Am terminat ciclarea si totul e ok. AM 4 Guppy 1 Lineolata cativa melci si vreau sa mai adaug cativa RCS. Cred ca au pe unde se ascunde. Intre timp am adus pentru a fi curatati cei doi Anubiasi din acvariul mare cu americani. Unul a si inflorit .

Ceva opinii ??
Ce betie de culori
ionutlatcan wrote:Dane tu ori esti cu experienta ori nu te vad bine cu soacra )

Sunt cu experienta de peste 10 ani . MI Sunt din aia care stiu ca barbatul e capul familiei (si femeia e gatul )

PS la mine soacra e super OK da mai stii poate maestrul Koala se joaca cu focul
Cred ca sta 12 minute asa pentru soacra
Puteai sa lasi mocirla are dreptate aLLx in doua ore er totul OK
Crezi ca ai facut bine sa schimbi aproape 100% din apa
Pai maestre azotul in combinatie cu multe elemente arde, deci e flame
Foarte frumosi pestii!

Daca vrei la schimb o Severum blonda in haremul tau as fi eu interesat de un roscovan

Dan
Abia astept sa iti vad roscovanii
Nutline...
Multumesc Florin inca o data! Vad ca sunt tare norocos
Merge si din 4 cu intaritoare.
Primii locatari..
Frumos frumos!!

De ce nu ai optat pentru un filtru cascada? Acvariul e mic oricum si ai mai fi salvat spatiu. Asa va fi destul de greu de ascuns ;)
Amin!!

as incerca sa ii prind pe cei ramasi sa ii bag in acvariul nou de 60 de l, da nu e ciclat inca si nici nu cred ca am sa ii prind foarte usor in bazinul mare.

Al 'reaku Oski n-ar prinde si el unul ziua sa-l vad cu o coada de Titteya iesind din gura
Am o banuiala ca Oscarul cel mare e cel mai destept peste din acvariu. De cateva dimineti pare ca el se "trezeste" cu burta plina.
La adapostul noptii, pare sa fi reusit sa vaneze sprintenii Titteya.
Odiseea Titteya e aproape gata.
Deja am unul de aproape 500 de l, deci confirm regula (nescrisa) Nu cred ca marimea conteza in cazul acvariului SIncer fiecare are farmecul lui.

Oricum consider ca pietrele sunt un "must have" in aranjarea unui acvariu. Am sa vad in timp ce plante mai pot srecura sa nu aglomerez prea tare. Daca se prinde bine Moss-ul as vrea sa ma "joc cu el putin in decorare. NU sunt mare "gradinar" si de aia cautam plane easy.
Multumesc Stefanp de sfaturi asa am sa fac.
Donpisote de ce tragi concluzia ca nu va fi un setup pe termen lung?? Crezi ca se crapa acvariul
Aveam ceva roci vulcanice ina mi sa parut ca nu se prea potrivesc in peisaj. Pietrele de rau dau o nota de contrast placuta zic eu. Poate asezarea lasa de dorit.
Apa arata excelent insa mai am ceva de asteptat.

Cand imi recomandat sa bag putina mancare si un melc?

Pe spate am sa pun un colant negru insa nu am avut timp sa ajung la Hornb
AM facut rost de ceva Moss si m-am pus pe "crosetat" .

Dupa ce se mai inmulteste vreau sa mai adaug si in celelalte locuri une e "chelie" momentan.

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: