[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: djphazer
Forum Index » Profile for djphazer » Messages posted by djphazer
Prin aditia de CO2, dar la tine nu e cazul pentru ca ai optat pentru plante artificiale. O alta metoda ar fi folosirea apei de osmoza in combinatie cu apa de la robinet, sau cu saruri speciale pentru prepararea apei pentru discusi...

P.S. Treci te rog pe la rubrica "Despre noi" sa stim si noi cu cine avem placerea...
karman_drg wrote:Plantele nu am sa le pun chiar pe marginile acvariului, si este o diferenta de doar 5 cm in laterale si 10cm in fata intre partea de sus si baza.

Pai aici te contrazici putin... Ceva mai sus ai spus ca marind baza, vei mari spatiul destinat platelor...
Treaba cu orez ? Postari copy/paste.... semnaturi cu reclame pe site-uri din US....
Ori userul SundayForever e bot, ori am stat prea multe zile treaz fara sa dorm, ori pur si simplu o piticul de pe creier a decis sa ma paraseasca....
Ozi lamureste-ma ...

L.E. Acum am vazut la ce te referi cu treaba cu orezul. Nu apucasem sa deschid lik-ul respectiv. Deja incepusem sa cred ca am luat-o pe campii si una se scrie, alta citesc eu... Am probleme mari cu somnul, si chiar am crezut ca piticul meu de pe creier a decis sa ia o vacanta....

Si totusi, SundayForever tot bot cred ca e.....
Are cumva intrare video auxiliara prin mufa D-SUB (VGA) ?
De asemenea, ce faci acolo unde se intalnesc 2 bucati de sticla ? Cum tai muchiile oblice ........ ?
Dupa cum ti-am scris si mai sus, cel mai probabil dispare de la sine. Am avut si eu...
Suprafata mai multa pentru plante.... care se vor lovi de fetele laterale si vor creste in diagonala... De asemenea, cum luminezi toata baza ?
In cazul in care nu reusesti, poti lipi un nou fund peste cel crapat (pe dedesupt) si o sa fie ok.
La orice magazin de bricolaj sau echipamente electrice.
Foarte bine punctat ! Eu unul as zice sa-l pui sticky, sa nu se piatra prin alte topicuri.
frontdoor wrote:Si eu am la fel. Poti sa'ti cumperi broasca si iti iei un acvariu mic sau de plastic pentru ea; dar nu asta e ideea, excrementele de testoasa fac rau pestilor asa ca intr'un sfarsit ei vor muri daca nu sunt prea rezistenti.

Acvariu mic de plastic in conditiile in care cresc cat o minge de fotbal ? Iar in cazul in care e tinuta cu pestii, chiar ei vor deveni excrementele....

P.S. Ultimul post era din Aprilie anul trecut.....
Si de obicei nu sunt compatibili cu alti pesti....pentru ca prefera apa rece si e necesara o filtrare supradimensionata...
Am avut si eu la un moment dat asa ceva la umbra unei buturugi. A disparut de la sine... Intrebarea mea este, de ce tii planta in cosulet ?
Lemna minor, cea plutitoare te-as sfatui sa scapi de ea, sau sa scoti periodic din ea. Iti va umple toata suprafata, si va umbri celelalte plante.
Planta este Hemianthus micranthemoides.
E destul de simpla diferenta intre T8-uri si T5-uri (pe langa cea logica a diametrului).

T5-urile au o putere mai mare la aceeasi lungime, au durata de viata mai lunga (se pot inlocui chiar si la 2 ani, fata de 6 luni cum se recomanda inlocuirea la T8), se produc intr-un numar mai mare de spectre, lungimi, puteri, si ai de unde alege.
Se vinde ariciul din dotare . Motivul ? Are un obicei prost sa o ia la plimbare noaptea si sa imi darame pietricelel cu fraguri...

Pt vanzare : 50 ron
Pt schimb : <astept propuneri>
Mancare... cat pot devora in interval de maxim 5 minute...
@ozi isi vor face de cap la mine in refugiu .
Cardinalul si clownii mei nu striga dupa NLS, dar striga stapan`su .... ca sa nu mai decongeleze mancare de 2 ori pe zi .

Forum Index » Profile for djphazer » Messages posted by djphazer
Go to: