Wow ! Nici nu am realizat cat de mult a trecut de cand nu am postat aici.
Si pentru ca imi crestea barba cat am stat dupa domnul @pc.ciprian sa vina cu jocaria lui sa imi faca niste poze... am luat atitudine, si sapuniera din dotare si am zis sa surprind cateva instantanee.
Iata rezultatul :
Ricordea... A fost una, acum sunt doua :
Green Star Polyps metalic green :
Niste zoanthidae ... momentan nu le convine curentul cam mare... cyano e de-a casei ... momentan nu ma ingrijoreaza...
O gorgonie de la don' ciprian (originea este acvariul lui mosu) multumesc ambilor :
Neobositul crevete :
Si unul din neobositii Cerithium :
O ciuperca de la @dany alexa. Multumiri si lui :
Pterapogon kauderni. Cel mai nou membru care initial statea numai ascuns... acum nu mai e loc in acvariu de el. Ar fi in stare sa-mi manance si urechile cred.... :
Echinometra mathaei (for sale/trade) :
Xenia si cyano. Piatra asta o voi scoate cat de curand... ca sa scap de ambele
I call him fish face

) :
Yeah... i'm cute... now FEED ME !

) :
A fost unul, acum sunt 4 :
Au fost cativa.... acum sunt... multi (cred ca si-au triplat numarul) :
Gasca lui Papuc :
Si o poza de ansamblu :
Si acum cateva imagini cu departamentul tehnico-biologic de intretinere
Primul compartiment. Turboflotor blue 1000, incalzitor... bla bla... (Sticla de vodka e tot pentru acvariu. Eu nu am astfel de obiceiuri

)
Refugiul cu DSB de 12 cm si niste Chaetomorpha pe care am adus-o zilele trecute (plina de microalge) ... eu aveam doar un smoc mic... Locatari : 4 Nassarius vibex, niste nereis, melci euplica, crabi... si miliarde de copepode harpacticoide
Si niste grape Caulerpa :
Senzor de nivel creatie proprie (intr-o noapte pe la ora 3 ... cand nu aveam somn). Ar fi trebuit sa fie provizoriu dar momentan isi face treaba...si permite o variatie de mai putin de 1cm in compartiment.
Ansamblul overflow si retur "de fabrica" :
SunSun 3000l/h x2 care momentan aduna "mazaga" albicioasa... bloom-ul bacterian dezvoltat in urma aditiei de carbon organic (vodka) :
Inima si ficatul sistemului de autocompletare, electrovalva momntata inaintea intrarii in osmozor :
Si in final o canistra chinezeasca, de un debit necunoscut, cu 2 sertare (carbune activ si absorbant de fosfati) :
Acvariul momentan nu arata tocmai de nota 10 si isi asteapta cumintel procesul de maturizare. Stapanul se conformeaza, si nu exagereaza cu lumina sau cu hranirea (dar nici cu schimburile de apa... si aici imi merit cateva "capace"). Coralina creste vizibil pe pietrele pe care era deja (cele din pico de 30l) si in curand sper sa apara si pe pietrele "noi". Testele sunt toate perfecte (mai putin Mg) dar hei, cine le poate avea chiar pe toate ?

. Sper ca nu v-am plictisit cu postul meu kilometric si va doresc o seara buna.