| Message |
|
|
|
sunt bune si pastilele eu am luat din kaufland niste pastile nefiind de firma si si le-au ajuns 1 saptamana (1 pastila = 5 , 6 lei) . Momentan am hranitor automat . e bun si hranitorul dar costa ceva mai mult ;)
|
 |
|
|
am primit azi plantele  mrs mult pt riccia ;) . ohh si ca de obicei posta romana e praf 
|
 |
|
|
|
da-mi add pe messenger daca poti si ai timp ;)
|
 |
|
|
|
are tot ce este aici ? --->http://www.petnet.hu/product_images/6190/hagen_fluval_105_kulsoszuro.jpg
|
 |
|
|
|
ce medii de filtrare are ? de cand ai canistra ?
si niste poze daca se poate
|
 |
|
|
catalos wrote:daca ai drum prin buc ai de la mine aprox 15 buc de pomacea - tineri
o sa am la vara pe la varamio dar sta in Rahova . 
|
 |
|
|
cumpar melci pomaceea 
|
 |
|
|
m_3 wrote:@Fujito nu prea ai inteles bine. Astmul e provocat de cu totul alti factori, nu acvariul din dormitor. Eu dorm de ani buni cu acvariu in camera si inca nu am facut astm. Asta ca sa mai spun ca mama mea are o forma usoara de astm, deci am fi predispusi in familie la asa ceva.
Din cate stiam Porcu are cam tot atatea acvarii in dormitor cata apa detine o spalatorie de tiruri in rezervoare  si nu s-a plans ca ar avea astm.
Unele persoane suferinde de astm nu suporta mirosul mancarii pentru pesti (cum erau mai de mult puricii aia de balta), dar in rest e ok.
asa am citit undeva si eu dorm tot cu avariul in camera ca imi este foarte drag . 
|
 |
|
|
|
am inteles ca poti face Astm sau bronsita daca tii in camera unde dormi acvariul .
|
 |
|
|
|
daca mai este de actualitate anuntul am eu un hranitor de dat ;)
|
 |
|
|
foarte frumosi sa-ti traiasca . 
|
 |
|
|
|
am si eu tot de la resun nu are nimic daca intra tot la apa ;) acolo este nivelul minim ;)
|
 |
|
|
ai pm 
|
 |
|
|
RexHunt wrote:filtrul meu fiind un Eheim 2226, acesta va functiona non-stop?
da filtrul trebuie sa functioneze non stop
|
 |
|
|
|
intradevar este un filtru excelent pentru acvarii de dimensiuni mici :-)
|
 |
|
|
la asta ma refeream --->  ;)
|
 |
|
|
clauss wrote:
filtru bolborositor poate fi daca nu ma insel :
ori pompa de aer cu piatra
ori un filtru intern care filtreaza si baga bule in acelasi timp
esti pe aproape, filtru bolborisitor este o pompa de aer a carui piatra este introdusa intr-un burete mai mare in care se va dezvolta o puternica colonie de bacterii
aha am uitat de acel tip am avut si eu este o cutie cerde cu 2 ventuze are burete si o piatra pe jumate nu ?
|
 |
|
|
filtru bolborositor poate fi daca nu ma insel :
ori pompa de aer cu piatra
ori un filtru intern care filtreaza si baga bule in acelasi timp 
|
 |
|
|
da am mancat o virgula ca numi merge tasta care are virgula