[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Fujito
Forum Index » Profile for Fujito » Messages posted by Fujito
poze ?
normal daca plezneste moare ciudat
corydoras ?
si cat costa acolo un SAE . (curios de pret ca in Pitesti nu gasesc si poate dau si eu pe acolo la vara sa-mi iau)
Intradevar gurami sunt pesti pasnici , am avut si eu gurami si guppy odata si nu au existat conflicte desi guppy se speriau de ei ;)
frumos mie imi place
nu este compatibil cu guppy ii musca
Rebela cel putin in Pitesti gasesti numai Tetra si Resun de JBL am auzit prima oara pe forum sau de Eheim
mancarea nu are nimic cantitatea da ;)
schimba mancarea si mai atent cu portiile
chestia e sa nu stai numai cu ochi pe ei . Asa am patit si eu cu niste Tetrazone
Porcu wrote:
Fujito wrote:daca v-ati uita mai bine majestate apa era curata si pesti sanatosi ;)

Erau si fericiti ?

scuze dar nu i-am intrebat oricum am reparat ''greseala'' de mult
daca v-ati uita mai bine majestate apa era curata si pesti sanatosi ;)
ehmm toti pesti aceia erau in 100 litri i-am avut de mici toti . Nu am avut probleme cu ei . Dupa ceva timp cand m-am mai documentat mi-am dat seama ca erau inghesuiti si iam vandut o parte din ei ;) .
P.S. eu i-am dat pentru ca erau cam multi 7 carasi , 2 leeri , 6 scalari , 1 beta splendens , 4 gurami , 2 cory si un platidoras . Din toti acestia am mai pastrat 2 gurami , 2 scalari , 2 cory si platidorasul
ca vorbeam de 1 carasel la 50 de litri

image

image

bine asta a fost trecutul mie nu mi-au murit iam crescut de mici ;)
poza image
110 lei :o
da intradevar pozele sunt de admirat

Forum Index » Profile for Fujito » Messages posted by Fujito
Go to: