| Message |
|
|
|
As lua si eu doua dar o lampa are 6500 k. Deci doua ar fi 13000 k. E cam mult. Am zis bine.
|
 |
|
|
|
Pai este foarte bun pretul. La nevertebrate este dublu. Lampa arata bine la caracteristici.
|
 |
|
|
Deliabiba wrote:am comandat eu un dr chihiros - astept sa-mi ajunga in urmatoarele zile - si am sa vad daca este ceva de capul lui..
pe principiu la capatul listei pe principiu ... pe ce dracu sa mai stric niste bani 
 chiar sant curios daca e ceva de capul lui. De unde îl iei si cât costa? Cum este cu transportul?
|
 |
|
|
Ce parere aveti despre aceasta lampa? Cam scumpa dar nu ma grabesc în 2 luni strâng banutii si o iau. Am v?zut pe youtube un review facut de cei de la Nevertebrate si spun ca este buna.
https://www.nevertebrate.ro/lampa-dennerle-trocal-led-40cm-18w-pt-acvarii-38-55cm-17995
|
 |
|
|
|
Ca substrat m-am gandit la Ada.
|
 |
|
|
|
Si o recomandare de lampa pe leduri pentru un acvariu de 60l. Va fi un iwagumi. Decin cu plante tip gazon.
|
 |
|
|
|
Inteleg. Deci deocamdata sa ma axez pe lampa cu leduri.
|
 |
|
|
|
Ati folosit aceste produse? Chiar ajuta la plante si pesti? Daca da care merita cel mai mult? Vreau sa resetez acvariul. Deocamdata am luat instalatia de osmoza. Mai imi ramane o lampa pe leduri si Twinstar. Dar nu ma pot hotara cu Twinstar asta daca chiar e bun.
|
 |
|
|
Eu am 36 de anisori. Dar cred sigur ca v-ati dat seama dupa 82  ).
|
 |
|
|
|
Eu zic sa nu te grabesti. Acvariul din poza ta sigur e de la un concurs. Si ca sa faci asa trebuie experienta multa. Eu am început de la 10l si m-am chinuit cu el. Alge peste alge. Si multi pesti. Acum am unul de 60l nu e wow. Vreau sa fac ceva mai frumos din el dar întâi citesc mult. Cite?te partea cu începutul-primul acvariu. Te ajuta mult pentru început.
|
 |
|
|
Esti bun de povestitor. Parca povestesti un film de acaine  ).
|
 |
|
|
|
Si numai cumpara alti pesti. Mai cauta o plantuta un anubias e bun. Si o buturuga. Pt anubias.
|
 |
|
|
Asa am început si eu cu borcanul de muraturi  ). Citeste atent aici pe forum partea cu inceputul primul acvariu.
|
 |
|
|
|
Sunt bune. Apasa ferm pe "Adauga în cos" si gata. Uita de borcan. Filtrul e construit pentru acvariu nu pt borcan.
|
 |
|
|
|
Un JBL E402 ar fi bun.
|
 |
|
|
|
Eu zic ca pestii sant ultima grija pe care sa o ai. Prima grija ar trebui sa fie filtrul. E foarte mic.
|
 |
|
|
MihaiB33 wrote:
Florin82 wrote:Ar fi bine sa cumperi doua incalzitoare. Unul sa-l folosesti la iarna cand incalzesti apa pentru schimb. Adica sa nu stai sa scoti mereu inclazitorul din acvariu si sa incalzesti apa. Si doua termometre nu ar strica.
Am uitat de incalzitor si termometru
Iau doua încalzitoare de 25 w si doua termometre normale ,nu cu baterii. E ok ?
Termometru simplu cu ventuze.
|
 |
|
|
|
Ar fi bine sa cumperi doua incalzitoare. Unul sa-l folosesti la iarna cand incalzesti apa pentru schimb. Adica sa nu stai sa scoti mereu inclazitorul din acvariu si sa incalzesti apa. Si doua termometre nu ar strica.
|
 |
|
|
Sau centrala termica pentru pesti  ))).Un filtru micut ar fi perfect. Un filtru tip cascada. Poti citi aici pe forum la începutul-primul acvariu detalii de baza despre acvarii. Sant esentiale pentru început.
|
 |
|
|
|
Deci nu ai filtru? Daca nu ai filtru cumpara repede unu. Un filtru cascada e suficient.
|
 |
|
|