[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Florin82
Forum Index » Profile for Florin82 » Messages posted by Florin82
https://www.youtube.com/watch?v=PnXNrr4KTZs
Am pus ochii si pe ADA AQUASKY 361. Este mai scumpa dar este Ada. Nu stiu ce sa zic. Ar fi putin mai mica decat acvariul dar se poate improviza.
Vreau sa fac un acvariu plantat partial. Am sa pun si plante tip gazon. Am mai auzit de firma aceasta de lampi. Chiar am vazut la rubrica jurnal pe cineva care a folosit exact aceiasi firma de lampa pe led. Cu rezultate bune doar ca era o lampa mare.
Ce parere aveti despre aceasta lampa?
http://www.pro-aquarium.ro/magazin/apa-dulce/lampa-led-acvariu-apa-dulce-nemo-light-18wsmd-195cmsuport-acvariu-21-5-35-5cm/
Ar fi potrivita pentru plante sa creasca bine? Desigur împreuna cu co2.
Vreau sa dau un reset la acvariu si as vrea sa cumpar o lampa pe led. Acvariul este de 60l cu urmatoarele dimensiuni 38x38x43 cm. Urmeaza sa cumpar si o instalatie de osmoza inversa.
Filtrarea chimica nu afecteaza pestii. Se foloseste în caz daca folosesti medicamente. Carbunele activ scoate substantele chimice din apa doar pentrun o anumita perioada. Deci se îndeparteaza dupa un timp. Nu prea este recomandata filtrarea chimica cand se adauga în apa fertilizanti pentru plante.
Micsoreaza perioada de iluminat. CO2 ar trebui sa mearga cât e lumina aprinsa.Sa ai priza programabila.
Am in acvariu neoni, gurami mici si 4 pesti paradis. E vreo problema daca iau o femela betta sau doua? Sant compatibile cu ce am eu? Mie imi este frica de pestii paradis.
Am v?zut eu acum câteva luni pe mall în Ploie?ti. Parca la zoocenter.
Nu stiu daca te ajuta. Dar daca au aparut alge le poti îndeparta.
Silviu Man wrote:https://tropica.com/en/guide/get-the-right-start/tropica-90-days-app/

Cred ca aici gasesti solutia. Eu am aplicat-o de doua ori si a mers perfect. E mai migaloasa dar, in cazul tau, merita efortul.

Este si aplicatie pentru android. Poti sa o descarci si respecti intocmai pasii. Cauti Tropica in Google Play.
Nu asculta tot ce zice vanzatorii de la pet-shop.La care pet-shop ai fost? Am vazut ca esti din Targoviste. Pur si simplu lasi apa intr-o galeata 24 de ore si faci schimbul. Eventual du-te la un pet-shop si ia o solutie de pentru conditionarea apei de schimb. Niciodata nu schimbi toata apa din acvariu. La 10 l cred ca poti sa schimbi 4 l. Ai grija si la temperatura apei de schimb. Trebuie sa fie apropiata cu cea din acvariu.
Cred ca este vorba de gris. Ce apa folosesti? Da mai multe detalii. Ai spus ca l-ai mutat intr-un acvariu din bol. Cati litri are acvariu?
Poti sa iei matrix. Sant multe magazine online care au.
Asa am eu la filtrul jbl e402. Am scos toti buretii. Este plin cu ada bio rio, matrix si micromec. Ada Bio Rio este intr-un saculet. Pe in în acvariu am prefiltru Eheim din care am decat un etaj. Dar cred ca pe viitor renunt la ada si mai iau matrix.
Un filtru extern ar fi bun.
Parca ar fi un sanitar hoplo.
Mersi. Ma gandeam ca poate fi folosit si în apa dulce.
Poate fi folosit skimeerul de proteine în acvariul de apa dulce?
Sau alta cauza ar fi duritatea apei ?
Ai ramirezi frumosi. Daca ei o duc bine atunci si discusii supravietuiesc. Ramirezii sant un indicator pentru calitatea apei.

Forum Index » Profile for Florin82 » Messages posted by Florin82
Go to: