[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: BunicuW
Forum Index » Profile for BunicuW » Messages posted by BunicuW
inveti sa-l apreciezi doar dupa ce nu-l mai ai, daca nu ai trecut prin aiptasia nu stii ce inseamna. din cite tin minte minca si congelate.
Si eu zic acelasi lucru, tine-l ca isi face treaba. Peste vreo 2 luni o sa cauti altul si nu se stie daca ai acelasi noroc.

Plus ca o sa fie greu de prins, ai sa vezi, ti se pare lent dar cind se sperie baga viteza.

nu este mic, undeva la 12-15cm
Bazinul s-a vandut dar se scot la vanzare separat urmatoarele:

Chiller-ul Hailea 250 - 1200 ron
Suport lampa de perete - 400 ron

Powder Blue Tang, Acanthurus leucosternon - 250 ron VALABIL DOAR JOI, atunci va fi mutat acvariul si se scoate pestele.
Da, mai este valabil.
Din pacate nu pot vinde tot ce este in acvariu pina la termenul stabilit cu persoana care vroia acvariul asa ca revine la vanzare si acvariul.

Coralii se pot vinde separat.

Se scoate la vanzare pe bucati, se vor da in urmatoarea ordine:

1. Coralii - preturi conform pozelor atasate. Preturile sunt pentru coralii care se pot vinde fara piatra, restul sunt atasati de piatra si se dau impreuna cu piatra si pretulul se stabileste pentru fiecare in parte.
2. Piatra vie - 50lei/kg, nu pentru piatra care are corali atasati.
3. Pestii - se vand la pretul de achizitie, ca referinta se poate lua site-ul tropheus.
4. Echipamente - pretul la cerere avand in vedere ca se vor vinde dupa ce se da continutul acvariului.

Regula este primul venit, primul servit.

Valabil numai pentru Bucuresti. Nu trimit in tara intrucit nu am timp.

Va rog sa sunati si nu sa-mi plasati mesaj pe forum.

Inca valabil
Incerc sa-l dau cu totul, imi este foarte greu sa scot pestii din el acum (nu-i pot prinde). Daca se gaseste cumparator pentru bazin atunci da, dar pe rind, intai coralii, piatra pesti si echipamente.

Avand in vedere ca urmeaza sa ma mut sunt nevoit sa renunt la acvariul marin. Prin urmare se vinde bazinul cu tot ce este in el.

Acvariu: Red Sea Reefer 350 - http://www.redseafish.com/aquarium-systems/reefer/
Bazinul are 275 litri, sump 70 litri, bazin ato 10 litri suficienti pentru 2-3 zile
A fost pus in functiune acum un an si jumatate, prezinta citeva mici zgirieturi pe geamul din fata, sunt vizibile de foarte aproape

Lampa: LED Evergrow IT 2080 folosita doi ani, dimabila, cu telecomanda

Suport lampa: iQuatics TMC V2 pentru bazine de 1200mm

Chiller: Hailea HC 250 - folosit aproximativ 2 ani

Skimmer: Bubble Magus Curve 7

Pompe de valuri: 3 x Jebao RW8 (2 in bazin si una de rezerva)

Sterilizator UV: 36W nu mai stiu firma, cumparat de la Coralis, nu este JBL

Pompa de recirculare: Eheim 3000+ (una in bazin si una de rezerva care a fost folosita aproximativ 2 ani inainte de a fi schimbata)

Pompa reactoare: Eheim 600l/h si de 1000l/h

Reactoare: 2 buc facute de Shubi pentru biopeleti si remophos

UPS: APC 1400 poate tine pompele de valuri in functiune pentru aproximativ 4 ore

Stoc viu:

1 x Paracanthurus hepatus

1 x Acanthurus leucosternon

1 x Siganus vulpinus

1 x Mandarin nu stiu sa spun exact specia (Pterosynchiropus splendidus sau Pterosynchiropus splendidus blue)

2 x Pseudanthias squamipinnis cred ca asta este specia

2 x Pterapogon kauderni (pereche avand in vedere ca au avut si pui dar nu au supravietuit)

1 x Ecsenius stigmatura

1 x Salarias

1 x Chrysiptera hemicyanea

2 x Amphiprion ocellaris black ice (pereche)

1 x Acreichthys tomentosus (maninca aiptasia)

1 x Valenciennea sexguttata

2 x stele de mare de nisip

1 x trapezia lutea

? x melci turbo plus alte specii de melci

Toti pestii sunt in bazin de peste un an.

Coralii dupa cum se vede in poze, nu intru in detalii pentru ca nu stiu cum se numesc. Bazinul are gratar de plastic pe fund si aproximativ 5 kg de nisip viu. Piatra este vie, cumparata de la Coralis.

Alte acareturi:

- refractometru
- teste de apa, care mai sunt valabile
- aparat osmoza Aquili
- TDS metru
- galeti+ furtune+pompe de schimbat apa
- Solutii apa cit or sa mai ramina la momentul respectiv
- Ventilatoare pentru racire apa Grotech, din pacate au cam inceput sa faca zgomot.
- Cleste corali
- Plus alte maruntisuri gen plug-uri pentru corali, adeziv, gratar pentru crestere corali, etc
- Racleta geam de la Eheim

PRET: 9500 ron negociabil

In cazul in care cineva doreste doar bazinul se pot vinde si separat

Pentru mai multe informatii ma puteti contacta la tel: 0752187782

Oferta valabila in Bucuresti

Din pacate pentru celalat tang ,pestele este tot la mine in acvariu, nu am reusit sa-l prind. Avand in vedere vremea probabil ca va mai ramine ceva timp in bazin.

Trebuie sa inventez ceva sau... pina o crapa celalat.
Se poate, nu am folosit-o, este in cutie asa cum a venit. Deci atentie la cei care vor s-o achizitioneze.

REFERITOR LA TANG, AVAND IN VEDERE CA AM FOST CONTACTAT DE MAI MULTE PERSOANE, UNELE PE MAIL, ALTELE PE FORUM SAU LA TELEFON, M-AM HOTARIT SA DAU PESTELE PERSOANEI CARE ARE CELE MAI BUNE CONDITII PENTRU GAZDUIREA ACESTUI PESTE.

Va rog sa ma intelegeti si sa nu va suparati, este un peste care imi place foarte mult si daca as fi avut conditii nu l-as fi vandut. Criteriile vor fi dimensiunea bazinului, pestii existenti in bazin, experienta.

Dupa cum am promis vin cu un filmult avand in vedere ca este imposibil sa prind pestele intr-o poza si sa se vada clar.

Se poate vedea si motivul pentru care vreau sa-l vand.

Zeolit material, scuze daca nu am fost prea clar.

Daca cineva este interesat, il rog sa ma sune, nu prea intru pe forum.

Revin cu poze miine.
De vanzare:

1. Powder blue tang, are aproximativ 12-13cm, este la mine in bazin de aproape un an. Pret 250 ron (motivul vanzarii este ca a devenit prea agresiv fata de blue tang) - am sa revin cu foto in zilele urmatoare.

Pe linga, mai am la vanzare:

2. Canistra TETRA EX600, debit 630 litri/h, vine cu toate piesele (furtun, filtre burete, etc) - Pret 220 ron
3. Alarma nivel apa Boyu, nou, nu l-am testat - Pret 20 ron

De donat:

4. Bile plastic, nu mai tin minte producatorul, aproximativ 1 litru
5. Zeovit, o punga aproximativ un litru

Valabil doar pentru Bucuresti

Tel: 0752187782

Eu ti-as recomanda un Evergrow, eu am una de 2 ani si este f buna, modelul IT2080, crestere buna a coralilor, dimabila, are telecomanda. Desigur cumparata din afara, la noi sunt mai scumpe cu citeva sute de lei.
Pompa Eheim si overflow box-ul s-au dat.
La categoria donatii a mai ramas doar Preis Neospot marine.
Soseta pe sistemul de prindere cu surub s-a dat.
Pompa Eheim 100l/h rezervata pina pe 7 aug.

Forum Index » Profile for BunicuW » Messages posted by BunicuW
Go to: