[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tudor05man
Forum Index » Profile for tudor05man » Messages posted by tudor05man
URGENT URGENT scalarii sunt destul de maricei deci un acvariu mai mare este ffff urgent bucuresti sector 6
https://www.olx.ro/oferta/skimmer-groteckps-160-ID8krE7.html#0fc35c633c
cumpar capac acvariu 80x35 daca se poate cu lumina.multumesc
Vand piatra vie am 2 coloane . Este la mine in acvariu de 2 ani 35lei/kg.
poze acvariu
Vand chiller Teco TR20 pt acariu,functie incalzire,racire,lampa UV,folosit de mine cu succes la un acvariu de 500l.
Pret 1000.
Acvariu 110x60x50 sticla ultraclara de 10 fund dublu,beananimal pe spate,sump 80x50x45,cabinet negru.
Pret 2000.
Piatra vie am 3 coloane mari in jur de 50kg,50 lei/kg pt toata piatra discutam pret.
Lampa KEY LED K5,DOUA CANALE 60 led cree controler PWM DIMMING 1500.
Se poate inchide.Multumesc de gazduire.
ZEBRASOMA FLAVESCENS(Yellow Tang)
PSEUDOCHROMIS PACCAGNELLAE(Bicolor Dottyback)
POMACANTHUS IMPERATOR(Emperor Angelfish)
SIGANUS VULPINUS(Foxface Lo)
PARACANTHURUS HEPATUS(Blue Tang)
AMPHIPRION OCELLARIS(Clownfish) X2
Acreichthys Tomentosus
Cryptocentrus Cinctus
Pseudochromis Paccagnellae
Pseudanthias ignites(Ignitus Anthias)
Marble/Hortulanus Wrasse (Halichoeres hortulanus)
Sailfin Tang (Zebrasoma Velifer)
Toti pesti sunt sanatosi sunt marime XXL ,stau la mine in bazin de 1,5 ani.
As dorii daca se poate si daca ii doreste cineva sa-i dau pe toti odata,trebuie sa desfintez acvariul.
Pret pe tot pachetul 2500,cadou cam 10 Kg nisip viu cu tot ce contine 2 stele si muulti melci.
Acvariul este foarte OK ,am scapat de alge cu nopox si acum totul merge struna,nu am intrerupt tratamentul cu nopox pun 7ml pe zi,si o fiola de biodiges si una de bioptim la saptamana,schimb de apa o data pe luna 60 l,cam asta este mentenanta pt acvariu dar precizez nu am corali.
Vand sau schim 6 buc Nimbochromis Venustus 4 fete si 2 baieti ,baietii au 10-12 cm ,cam 1 an de cand ii am .Schim cu price tine de acvaristica sau cu alte cilide.
Multumesc dar transportul costa 45lire e f mult,poate gasesc pe aici in tara.
Are cineva de vanzare la noi rotiferi de apa sarata(Brachionus plicatilis) sau un mag.unde sa gasesc asa ceva as vrea sa incerc sa hranesc ceva pui .Am gasit aici (http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=2190+3063&pcatid=3063) dar poate ma ajuta un coleg. Multumesc.
Recomand din tot sufletul o excursie in curtea omului pt a vedea o mica gradina zoologica.Domnul Bogdan o gazda perfecta desigur nu veti regreta cele cateva ore petrecute cu el ,chiar va trebuie cateva ore si chiar aveti ce vedea,calutii de mare sunt superbi si celelalte vietuitoare marine grele (sepii,caracatite,murene are un exemplar de 1m ) chiar sunt multe de vazut,corali duri,moi sunt de toti ,nu stiu daca trebuie cheltuiti bani multi pt aceeasta vizita,preturile sunt ok am luat doi cardinali la 250 lei si am primit si doi paguri cadou,sa stiti ca nu fac reclama dar asa cum multi de pe acest forum sunteti trup si suflet pt aceeasta pasiune asa este si Bogdan .Chiar merita un drum va fii placut tare.Daca cumva am suparat cu aceeasta poatare/parere imi pare rau dar am ramas impresionat cat de pasionat poate fii cineva cand vine vorba de animale.
Asa cum am spus schimb o piatra cu mai multe bucati de green chalice coral ,am luat la schimb si la mine nu prea ii convine atmosfera eu ma bazez mai ales pe pestii deci nu am conditii propice pt.corali si e pacat de el.
Eu nu pot sa ajung sunt inca pe drum de la Pitesti daca este un coleg care poate sa ma ajute si pe mine cu ce se poate ii raman dator .Multumesc.
am trimis un PM despre asta este vb
Eu am invatat in toata viata asta ca nimic nu e degeaba,o vb buna ,un sfat si la final un simbolic 1leu ar fi fost de ajuns(poate o poza cu tine zambind-nu ca pe asta o am) .Doar am spus ca vrea sa ajut,dar alegerea este a ta.
Chiar NU vreau BANI ,asa ca .......
Cred ca sunteti mai putin batran decat mine si nu vreti pompa care am oferit-o. Este varianta 400 si o pot da in toate posibilitatile oferite de dvs.chiar si degeaba(suntem cred pe aceeasi pista amandoi si daca te pot ajuta o fac cu placere) astept un semn!!!numai sa-ti faci treaba.

Forum Index » Profile for tudor05man » Messages posted by tudor05man
Go to: