| Message |
|
|
|
Sa stii ca nu are asa ceva la Coralis am fost eu azi
|
 |
|
|
|
Am dat la schimb toate cu ce o vrea domnul Evlen.Cred ca as fi cerut 50 lei ele au fost 85 in toamna dar..
|
 |
|
|
|
Scuze dar am avut ceva treaba dinsele au plecat la Constanta deja scuze inca o data pt intarziere,,
|
 |
|
|
|
Nu e nimeni interesat??
|
 |
|
|
|
Vand sau schimb cu orice vietate marina
2 buc CHRYSIPTERA HEMICYANEA (Yellowtail Damselfish)
2 buc Amblyglyphidodon ternatensis(LEMON DAMSEL)
au in jur de 8 luni la mine in bazin sunt super ok.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
daca vrei iti dau eu datele firmei daca nu am cumparat eu saptamana trecuta si iti dau pana la urmatoarea comanda te hatarasti si imi spui.
|
 |
|
|
|
Nu iti trebuie datele unie firme.
|
 |
|
|
Si Dragos si Radu au mare dreptate de o saptamana folosesc acest reactor pt PH inainte aveam 7,2-7,6 de 2 zila sta constant la 8,2 cred ca este foarte bine deci concluzia mea este foarte OK .Gasesti calciul sodat in Buc.este 75 lei un bidon de 5l si este foarte simplu .Asa ca bafta.
Uite aici de unde am cumparat eu calciulhttp://www.starmed.ro/anestezie/calce-sodata-var-sodat/calce-sodata-34.
|
 |
|
|
|
Asta este inculpatul petru care as face si azi upgrade.Nu prea sta la poze cred ca stie ca e vedeta mea.
|
 |
|
|
|
Momentan ma bucur de el este mic si tare as dorii sa-l vad cu ochi mei cum isi schimba culoriile.
|
 |
|
|
|
Este mic momentan ,maninca ce ii dau eu,si cred cu siguranta ma indrept spre Fish only deoarece imi plac anumiti pesti care sunt incompatibili cu corali,din ceea ce am citit ,vezi IMERATOR, CARE DUPA MINE ESTE UN SUPERB.
|
 |
|
|
|
Dupa o lunga cercetare a internetului,pentru ca nu cunosc foarte bine denumirile specilor pe care le detin, cred ca am ajuns la lista finala a stocului viu din acvariu.Daca mai sun greseli poate reusesc cu ajutorul vostru sa le repar.Asadar mai jos expun lista:
PESTI
ZEBRASOMA FLAVESCENS(Yellow Tang)
CENTROPYGE BICOLOR(Bicolor Angelfish)
CHRYSIPTERA HEMICYANEA (Yellowtail Damselfish) X2
ACANTHURUS LEUCOSTERNON(Powder Blue Tang)
PSEUDOCHROMIS PACCAGNELLAE(Bicolor Dottyback)
POMACANTHUS IMPERATOR(Emperor Angelfish)
SIGANUS VULPINUS(Foxface Lo)
PARACANTHURUS HEPATUS(Blue Tang)
AMPHIPRION OCELLARIS(Clownfish) X2
Acreichthys Tomentosus
Cryptocentrus Cinctus
Pseudochromis Paccagnellae
Centropyge loriculus(Flame Angel)
Pseudanthias ignites(Ignitus Anthias)
Amblyglyphidodon ternatensis(LEMON DAMSEL)
Marble/Hortulanus Wrasse (Halichoeres hortulanus)
Sleeper Blue Dot Goby
CREVETI
lysmata wurdermanni x2
lysmata amboinensis x2
Palaemon elegans(garizi)x4
Paguro Calcinus Elegans x2
ANEMONE
bubble anemona verde
viridis anemona
Anemone Flowers(cred ca asa ii spune)
MELCI
Trochus snail
Nassarius vibex
Astrea spiny
Pulsing Xenia
Discosoma maro-roscat
zoanthus verde si rosu
gorgonia
Kenia tree
|
 |
|
|
|
Mersi mult am dat comanda de 10m sa am de cand il caut.
|
 |
|
|
|
Se poate sa-mi spuna cineva de unda as putea sa cumpar furtun pt o instalatie de osmoza(AQUILI) din acela subtire si tare,eu chiar nu gasesc.
|
 |
|
|
|
Asta e,il cautam acum .Aici sun explicatii clare nu ca ale mele!
|
 |
|
|
|
Da pt a regla diferentele dintre zi si noapte ceva de genul cert este ca toata lumea spune ca e de bine pt pestisori si celelalte din acvariu.
|
 |
|
|
|
Tot de pe acest forum am vazut ca este bun un CO2 SCRUBBER legat de skimer pt a ridicat si stabiliza PH din apa,iar eu am intrebat despre solutia sau materialul filtrant care se foloseste si gasisem 2 culori si nu stiam daca au in compozitie ceva in plus.De reactoor o sa fie unul DIYdintr-o sticta de plastic am vazut pe YOU TUBE.
|
 |
|
|
|
Am inteles ,mersi.
|
 |
|
|
|
Imi puteti spune si mie pt CO2 SCRUBER ce sa cumpar asta Intersorb Plus, canistra de 5 litri, (de la roz la alb) sau Intersorb Plus, canistra de 5 litri, (de la alb la violet),sau mai bine zis este o diferenta intre cele doua inafara de culoare?
|
 |
|
|