de unde pot sa iau si eu plante? am fost in hornbach berceni si sunt numai ofilite si mi se par si fff scumpe lafel si pestii....daca are careva prea multe plante si nu are ce face cu ele id: giany_just_do_it
This message was edited 1 time. Last update was at 23/05/2010 12:12:37
La Reef ai bagat un ochi? Da o fuga pana acolo, chiar daca nu au atunci plante, afli cand aduc. Si sunt mult superioare celor din Hornbach. Iar preturile mai mici.
"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
La hornbach trebuie sa te nimeresti in ziua in care baga marfa altfel gasesti ciurucuri. Si raman cele scumpe.
Cele mai frumoase plante sunt la reef fara discutii. Ideea e ca la reef stau in conditii optime daca le bagi acasa intr-un acvariu "ciudat" s-ar putea sa se duca.
IP:
O planta se duce indiferent de unde o iei, indiferent de cat de bine arata, daca nu ai conditii. Inainte de a cumpara e bine sa te interesezi. Oricum baietii de le Reef, dau sfaturi pertinente si avizate si daca le spui ce conditii ai in acvariu o sa ti spuna ce plante poti sa ti. Recomand
o sa trec intr`o zi si pe la cei de la reef intre timp am luat o planta din horbach la 12 lei arata destul de uscata dar dupa 1 saptamana s`a dublat si arata mult mai bine si nu am pus niciun fertilizant