Maestre scoate repede furtunul din acvariu, s-au albit icrele Ma cam asteptam, ca iar au depus noaptea si probabil masculul a ratat tinta
Clar nu prea e loc in acvariu mai ales ca am inca ocupati cca 20% cu puii, asa ca idilele astea pe furis nu au sansa de izbanda.
Sincer nici nu prea imi doresc. As vrea sa pastrez vreo 10 pui din aia "premium" sa scot cativa mari si frumosi. Mari inseamna 30+ cm cel putin. Sincer la dimensiunea aia sigur sunt extrem de impresionanti mai ales ca au intr-adevar un colorit deosebit mai ales cand se simt bine si cand depun.
Bah am noroc nu gluma De Funes, asta mic e De Funeasa
Aseara a scos si el.o trompeta cat Oschina si incerca sa depuna in zona in care pastoreste Oschina. Asta din urma incerca sa indeparteze concurenta de la "farfuria" ei fara nici o intentie sa depuna, doar isi pazea zona.
Pana mea
This message was edited 2 times. Last update was at 27/02/2016 09:10:03
Perechea mea de Red Terror azi dimineata .
De saptamana viitoare se pare ca o sa plece la un alt iubitor de ciclide.
Sunt in cumpana si nu stiu ce sa fac, ma tenteaza ideea de a tine puii singuri in bazin in ideea sa obtin cateva exemplare de 30+ cm ceea ce ar fi excelent. AI mei au doar vreo 24-25 de cm si arata foarte bine insa in exemplar masiv cred ca ar arata exceptional. Problema e ca-s fate si nu ma ajuta decorul prea tare, pana cresc astia si incep sa se coloreze.
Perechea mea e de vreo 24 de cm fiecare, si astia ajung la 35+ daca-s de samanta buna ;)
Ai mei cred ca erau din cei ramasi in urma si nu par sa mai creasca . Sunt superbi nu au defecte dar nu mai cresc. Acu' vreau sa tin piticii sa se aleaga din ei cativa cu potential maxim. Puii sunt intre 1 si 5 cm si ceva . Ma gandesc ca aia de 5 cm la maturitate poate bat spre 30+ . Asta-i planul. Ca barbatii, vreau mai mare
De ex masculul meu de JD are 25+ si tac-su si masa aveau 16 respectiv 12 cm insa asta era din aia mai vanjosi de mic, asa ar trebui sa fie si la RT.
Jaguarul meu avea vreo 30-33 de cm dar intrase in "kill mode" si nu il mai putem tine in comunitar. Daca ma hotarasc mai tarziu mai iau unul sa manance singur din frigider . Astia intr-un an se fac peste 25 de cm ;)