Acu' ma cauta o gramada pentru pui, cand nu mai am de dat .
Mi s-a acrit de intrebari de genul "nu dai 2-3 bucati?", si erau 12 RON bucata. Pentru pereche m-au contactat cativa sa imi dea 100-200 de ron pe pereche. Iti vine sa ii inviti in gaura de origine Mai am cam 30 de pui de la 1 cm la 5+ cm. Astia mari au scapat la mancare si pun pe ei spectaculos as zice, pentru niste Red Terror.
Momentan ma bate un gand sa ii las singurei in acvariu dar ramane cam gol Daca ii bag la comun Oschi si masculul de JD sigur nu ii mananca insa De Funes nu stiu ce sa zic. Momentan stau sa mai vad cum evolueaza.
Dan P wrote:Iti vine sa ii inviti in gaura de origine
Academic vorbind ii poti invita sa regreseze retrospectiv in zona colului uterin al mamei lor. Sau, daca esti fan Parazitii, zona sterno-cledo-mastoidiana a mamei lor.
Am dat o mare parte din pui si am tinut pentru mine doar 12 Bucati. Oscarii sunt de dat daca e cineva interesat.
Vreau sa raman cu piticii in acvariu si cu masculul de JD puiul de Vieja si Gibbigepsul.
Sa mai iasa soarele si pe strazile Brasovului!
Bravo!
PS1: Icrele viabile o sa capete o culoare chihlimbarie (galbui-roscalie), in cateva ore dupa depunere... icrele moarte sunt albe si asa raman.
PS2: Acu' mai vrei sa dai perechea?
Aproape ca am ajuns la un reset. Oscarii au plecat la Ben (Sorin de la Petopia) intr-o comunitate bine inchegata de Oscari. Se simt bine si probabil isi for face familii acolo, sunt foarte increzator. Am preferat sa ii dau intr-un mediu ideal pentru ei decat sa ma risc sa ii vand la un amator pentru cativa lei .
Am ramas cu cei 12 magnifici, masculul de JD un Vieja si Pleco/Gibigepsul din dotare. Piticii au decis dintr-o data sa capete culoare. Cred ca am cativa premianti adevarati printre ei.
Urmeaza probabil cateva plante naturale, cateva buturugi si lemne de completare.
Asta cu plantele e pentru perioada cat sunt mici asa sa para macar plantat daca pesti nu prea sunt .
Asa arata ca ai niste varfuri de lance acolo la red, daca ai putea sa te abtii sa mai bagi alti crocodili pana cresc astia.. in conditiile de lux si nestresati de tot felul de matahale au sa creasca frumos, tare faini
M-am zapacit de tot, am luat Oscarii inapoi de la Sorin si dau toti ceilalti pesti. Ma bag pe oscareala ca vreau pesti mari si frumosi.
Deci: se doneaza 12 juvenili de Red Terror cca 5-6 cm bucata un JD cca 20-23- cm si un Vieja cca 2 de cm . Cine doreste sa trimita PM, primul venit primul servit. Preluare din Brasov.