ATENTIE!

Magazinul online NU functioneaza

 

Detalii Produs
Turboflotor 1000 Multi SL

Turboflotor 1000 Multi SL
Cod produs:4025901106626
Producator:Aqua-Medic
Pret cu TVA: 1,352.88 lei
Turboflotor 1000 Multi SL


Folosit de multi ani in America, acesta este spumatorul nr. 1 destinat acvariilor de apa sarata cu volum de pana la 2.000 litri (500 gal.).
Turboflotor 1000 clasic foloseste aceeasi tehnologie brevetata, pe baza de roti cu ace, la fel ca toate spumatoarele din gama Aqua Medic Turboflotor.
Roata cu ace se invarte cu 3.600 rpm in interiorul pompei, amestecul de apa / aer este puternic agitat si bulele de aer sunt transformate in micro-bule pentru eficienta optima a spumarii. Pompa pe baza de roti de ace trage apa direct din spumator, o amesteca cu aer si aduce amestecul inapoi in spumator.

Marele avantaj al acestui spumator este acela ca foloseste apa din acvariu. Apa se scurge direct in spumator pe langa prea-plin (approx. 250 gph) fara a fi nevoie de o pompa. In acest fel debitul de apa poate fi usor ajustat cu ajutorul unei valve.
Asta inseamna ca singurul rol al pompei pe baza de roti cu ace este acela de a injecta aer. Acest debit de apa creeaza o mare turbulenta la nivelul inferior al spumatorului si asigura astfel o foarte buna injectare cu aer (aprox. 50 g.p.h). In partea superioara a spumatorului reactioneaza cu reziduurile organice si se formeaza o spuma stabila uscata care este impinsa in cupa de spuma conica.

Dimensiuni:
Inaltimea spumatorului este de numai 53 cm (21 inches), deci va incapea in colectorul de apa din orice stand obisnuit.

Pompa:
Spumatorul este conceput sa functioneze cu o pompa Rio 2100.

De ce este superioara pompa pe baza de roti cu ace fata de cele cu lama pentru amestecul de apa pneumatic? Deoarece rotile cu ace nu produc zgomot sau cavitatie.

Rotile cu lame sunt bune pentru pomparea de aer dar nu si amestec de apa / aer. Rotile cu lame reduc presiunea, ceea ce determina o suprasaturatie cu gaz nitrogen. Acest proces se numeste cavitatie si poate cauza embolie (boala "bulei de gaz") pestilor.

Spumatorul nr. 1 pentru acvarii marine cu volum de pana la 2.000 litri (500 gal).
Cosul de cumparaturi
Inregistrare/Autentificare
Nu exista nici un produs.
Valuta